Není nad to mít budíček ve tři ráno :-/

01.09.2011

Ahoj holky.Včera jsme byli odnést k doktorce moč.No a díky nekonečné čekací době (to jsem u předchozí dr. nezažila) je malá nemocná :\\: A to se nestalo poprvé, mám chuť to dr. vpálit, až budu volat pro výsledky.V půl jedenáctý se vzbudila poprvé protože měla plný nos a ve tři ráno jsem na ní šáhla a byla vařicí :|€|: Tak jsem změřila teplotu a 38,5 C....No a než jsem do ní dostala panadol, tak se probrala plně, protože jsme s ní musela dělat kravinky, aby ho vůbec polkla...No a spát už nechce, tak sedí v obýváku a kouká na Sněhurku...a já jdu vařit, ve dne budeme mít půlnoc. :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak nevim co chceš dr vpálit? to že je nemocná neni ovlivněno že jste byli včera u dr. Inkubační doba trvá pár dní. Tvoje dcerka se nakazila jinde a schodou náhod to vypuklo včera :-). Mě osobně bolí v krku a mám rýmu. Taky netušim kde jsem to chytla.

Ahoj, to je mi líto, že je malá nemocná, ale raději bych to dr. neříkala a to z jednoho důvodu.
Rýma se neprojeví během jediného dne, ale trvá zhruba týden. Takže to, že malá onemocněla v den, kdy jste byly u dr. je vlastně jen náhoda. Přeju, ať se z toho malá brzy dostane :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka