Nakloněná postýlka - do kdy?

30.08.2011

Ahojky, mám sice druhé dítě, ale už si nepamatuji do kdy musí být vyvýšená postýlka..........prosím připomeňte mi to :C]]: :ww:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,jajsemnedavno resila to same,rotoze,teda dnes uz ma nas druhej pres rok,ale jeste pred par mesici jsem si taky nemohla vzpoenot jak dlouho jsme postylku zaklaneli u prvniho syna...No,nakonec ted u druheho jsem ji zaklaneli do asi 3-4mesice a pak to uz nechali klasicky a jen pokud je ryma aj.,tak opet zaklonime... :a:

my měli nakloněný košík asi do čtyř měsíců,pak už šel normálně do rovné postýlky.Do té doby,dokuď mimi ublinkává bych jí určitě nechala zvýšenou,je to jistota a miminku to nijak neublíží :)

In reply to by jesterkalackova

my jsme to v nemocnici u dětí řešili tak,že jsme pod zadek vázali smotané malé prostěradlo,pomáhalo to.Jinak nevím,mě nejsížděl v noci a přes den krom spánku tam nebyl :) Ale pokuď už neblinká,tak to nemá smysl a zvyšuj to jen při rýmě a zahlenění.

Malá si ublinkávala první měsíc, asi než se jí vytvořil ten reflex proti ublinkávání, tak měla postýlku nakloněnou a u mýho prvního syna jsem ji měla taky nakloněnou i když ten vůbec neblinkal. Když tu byla tenkrát doktorka na první kontrole, tak to byla první věc , kterou mi řekla že mám udělat. Malá má skoro 3 měsíce a už si ublinkne jen vyjímečně. Takže asi už jí to dám normálně.................díky všem!

Zdeňka a Vikča

Ahojky! Postýlku nakloněnou mít nemusíš. Naklání se většinou pokud miminko ublinkává nebo má reflux. Klárce jsem matraci nechala podloženou asi do třech měsíců (občas si ublinkla).

přesně tento dotaz jsem se chtěla vložit... díky... sem zvědavá na odpovědi. u prvního sem měla strašně dlouho nebo respektive ja nemám nakloněnou postýlku ale mám takový ten klín do postýlky. no ale prďola má 6 měsíců a už tam začíná pořádně cestovat a myslím že mu ten klín začíná vadit.... tak právě nevím....

já vždy podle dětí, dokud mi nezačali po postýlce sami cestovat, že se naopak stalo že usnuly hlavou dolů...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka