využiju stupatko na kočárek pro druhé dítě i v zimě,nebo koupit až na jaro?

30.08.2011

Máte s tím některá zkušenosti? Manžel říkal, jestli to nekoupíme až na jaro, abychom to v zimě vůbec využili, jsou tam takové malé kolečka většinou, to se akorát zavrtá do sněhu,nebo se do toho štěrk zasekává prý, tak já nevím. Co myslíte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

mám děti od sebe 20 měsíců, láda se narodil v prosinci. Dani tapala všude sama, dkyž nemohla tak jsem ji hodila ládovi mezi nohy do hluboké... když jsme spěchali vzala jsem si ji na záda do krosny na dítě. ted ale už máme sportovní korbu a tam ji ládovi nestrčím, takže mě taky zajímá jak se chová stupátko v zimě...

Ahoj,taky to právě řeším.Teda spíš otázku zda koupit,nebo ne.Děti budou 22 měsíců od sebe (druhé narozeno v zimě) Netuším jak je budu "venčit" :?
Ale jak znám svoji malou ta by mi z toho stejně utíkala a asi to budou vyhozené peníze,protože ta v kočárku neposedí pokud k němu není přikurtovaná,takže nevím.
Podle týdnů už budeš rodit každým dnem takže pokud koupit chcete určitě bych koupila,přece jen sníh většinou napadne až v prosinci a to už budou miminku asi dva měsíce.Podle mě určitě využiješ

In reply to by LucieLoL

Ahoj. Mám mezi dětmi stejný věkový rozdíl - obě jsou narozené v zimě a stupátko jsem nekupovala. Syn jezdil na kočárku minimálně už od 18 měsíců. A když jsem spěchala nebo ho výjimečně bolely nohy, tak jsem ho posadila na kočárek (na nánožník k nohám mimča). ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky