Krasny den.

08.04.2008

Tak dnes končime 33 tyden byli jsme na kontrole vše je super termin pořad stejny i podle pm i dle utz 27.5 mimi ma asi 2230g tk jak ma mit dr mi ukazoval na utz prutok krve pupečnikem tak je to taky ok a mimi je dobře živene tak mam radost. A ještě mě ve schrance čekak listek že mam na poště balik to mi přišla ta hraci deka pro mimi tak tam zajdu. A ještě mě čekaji plinky na vyžehleni tak se nebudu nudit. A jak se mate vy kočky?

In reply to by Róza (neověřeno)

Ja mam taky vyšši cukr chodim každy měsic do poradny teda byla jsem tak 1 bylo to v pořadku přišti utery jdu zas tak uvidim mimi pry je tak jak ma a nebude velke tak je to v poho. Ja si jdu kočarek vybirat v sobotu ale asi ho hned nebudem kupovat tak uvidim co vyberu. Ty maš termin o 3dny dřiv jsek koukala to už uteče jak voda. Ja jsem od začatku tehu přibrla 5.5kg takže to je na spodni hranici ale měla jsem nějake kilo navic tak jsem rada si nedovedu představit 20navic. a mimi si bere kolik potřebuje takže ok

tak to je dobře, že je vše v pořádku :k: Mě zrovna pošťák dovezl kolotoč na postýlku tak s tím tady trochu bojuju, ale je moc hezkej, tak mám taky radost :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka