tak je konec - potratila jsem

29.08.2011

Milé maminky, těhulky a snažilky takže u nás to krvácení dopadlo zle, smovolný potrat důvodem prý asi byla vyróza kterou jsem měla před 2 týdny. To lepší z tohoto výsledku je to že nemusím na revizi jelikož to jakoby odmenstruovalo a snažit se můžem začít hned na první plodné dny. Projistotu kontrola za 14 dní.

Ségra a to poznala jak? Si teprve 4+4 a to by podle ultrazvuku nepoznala a brala ti aspoň krev? Jestli hcg klesá, protože včerejší testík si měla silnější než posledně. Já bych ještě flintu do žita neházela a počkala bych dál. Protože to krvácení co jsi mi popisovala jsem měla i u malé.No však uvidíme jak to dopadne. Však za 14 dní půjdeš na kontrolu.Tak zatím a už dávám těhu oblečení bokem, takže pak to dovezu. :a:

In reply to by Eliza2

podle ultrazvuku nic tam nebylo a sliznice se čistila, ale říkala že to za 14 dní ještě zkontroluje, ale moc nadějně to neviděla. dnes už to krvácelo chvílemi silněji. No máme šanci za 20 dní třeba aj znovu hned. ale můžu si zkusit za týden test pro klid duše za to nic nedám. To už by mělo být negativní po týdnu ne.

To je smutný:( Je mi to moc líto. Ale když ti říkala, že nemusíte čekat aspoň 3 měsíce, tak je to jediný pozitivum. Ale určitě je to lepší teď, než později. Mě se to stalo v 6 týdnu a taky za to asi mohla viróza, měla jsem horečku a položilo mě to na 14 dní zrovna, když se mělo mimi uhnízdit. A co ti bylo? My se chceme taky co nejdřív začít znovu pokoušet, akorát mi doporučila 3 měsíce počkat. Nevím, jestli to vydržím, nechce se mi tak dlouho čekat...

In reply to by Carrie

Horečky jsem sice neměla ale komplet celé cesty dýchací zahleněné a nechtělo se mě to pustit asi 14 dní. Začalo to v době ovulace a zbavila jsem se toho teprve minulý týden. Tentokrát si budu dávat pozor ať nikde nic nechytnu. ;) Moc to mrzí, ale opravdu lepší takhle jak později jako třeba ty. Budu držet palečky ať to i tobě příště dopadne dobře, kdoví, třeba se sejdem ve stejném klubu :)

In reply to by catse

Uvidíme, po tvým komentu, že se můžete pokoušet už tak brzo, jsem dostala naději, že bysme to mohli zkusit taky dřiv;) Tak to jsi měla něco podobnýho, zrovna když je to maličký tak citlivý, tak jsme museli chytnou nějaký hnus ze vzduchu... Drž se a mysli další těhu, to pomáhá. Třeba se fakt sejdeme, já mám teď každou chvíli dostat menses (první po potratu) a další ovulku to asi fakt zkusíme;)

Tak to je mi moc líto, zažila jsem si něco podobného v lednu(revize v 11tt kvůli zamlklému těhu), tak vím, jak to je těžké. Ale (až neplánovaně) brzy se nám povedlo otěhotnět znovu a zatím až na nevolnosti, únavu a pod. je vše OK.. ted už jsem v 25tt a začínám se těšit na mimčo... Tak ti moc přeju, at se také brzy zadaří a vše už je jak má být.
Jarka

Tak to je mi líto. Vím, jak Ti je, taky jsem to několikrát zažila. Ale neboj, bude lépe a určitš se Vám brzy podaří znovu. Nezoufej

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky