JAKÝ KOČÁREK ???

29.08.2011

Zdravím všechny maminky a chtěla bych vás moc moc poprosit o radu či postřehy ohledně kočárků --- Vybíráme kočárek v trojkombinaci, nafukovací vytáčecí kolečka (teréňák, normál 4 kolka), aby byl i pro vysokého tatínka (205 cm), NEPORUCHOVÝ, případně s rychlým a spolehlivým servisem; ideálně do 10.000,- max.15.000,- Kč. Poradili byste nám značku a model...? Jestli máte s nějakým zkušenost... Budeme vděčni za jakoukoli radu. Díky moc a mějte se krásně! :-)

Ahoj tak my máme Canu ecoline a jsem nadmíru (zatím) spokojená. Kola nafukovací (akorát přední se blbě dofukuje!), zadní odpružená, pro vysoké je super, prostorná korba, 4 kola, trojkombinace a pěkné barvy jako bonus. Cenově šel už trochu dolů, takže pokud pošmátráš na netu tak i kolem 13tis by měl být. Jestli je uplně bezporuchový to ti zaručit nemůžu, ale u nás zatím žádná vada :)

http://www.kocarkynec.com/784-maxim-kocarek-4-kolovy.html

maxim 4. Kupovali jsme v polsku za 7000Kč. Tady je cena příšerně přemrštěná! Budu ho mít 100% i pro druhé mimčo. Je houpací a korbička je velice prostorná. Našeho Kubíka jsem dávala do hluboké korbičky spinkat ještě v 8 měsících a to nebyl rozhodně žádný drobek :-) Vnitřní rozměr je 82cm..... Navíc je korbička uložena dosti vysoko a tudíž se do něho nemusíš moc shýbat jako u většiny kočárků....... Neříkám, že je to krasavec :-) ale funkčně pro mě naprosto bezkonkurenční!!!

Ahoj,tak my bydlíme v horách (Beskydy -úplně na východě ČR) takže jsme taky chtěli kočárek ,který se hodí do ,,hor,, s nafukovacímy koly ......a vybrali jsme tento ,já snímbyla moooc spokojená a používat ho budu i u druhého mimča .Jen jednou jsme měnili prasklou duši(koupili ve sportu novou za 100 kč) jinak opravdu co se táče mě byl bez problému .........
Takže posílám inspiraci ;)
http://kocarky.detske-kocarky.eu/kombinace/Coletto_Austin3-orange.html

In reply to by lenacko

Díky moc za tip :) Jen koukám, že je to trojkolka - my chcem klasik 4 kola... jinak ale vypadá dobře :) Tatínek je vášnivý biker, takže místo duší nalije "mlíko" a bude o starost méně s duší, praskne-li... To jen tip od nás :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka