Mlácení a kopání

29.08.2011

Čauky! Tak nevím, kde jsem udělala chybu! :n: Naše malá je hrozně vzteklá , už jí bude 25mm. a vztekání neustupuje, jen se mění důvody! Dřív to bylo, když jí něco nešlo, teď se k to mu přidalo, ještě i moje NE a třeba morký rukáv a tak! Taky vůbec nechce spát, tak jsem se rozhodla, že už ji nebudu dávat odpoledne, protože u toho děsně tropí (i když nakonec vždycky vytuhne). :s: :s:
A právě když se vzteká, tak hrozně kolem sebe mlátí rukama a kope! Kolikrát si i sama ublíží, když se praští, nebo kope do psa a i do mě :€{€: Je to příšerný a nic nepomáhá! Opravdu nic :w: Tuhle když jsem ji nechávala po asi půlhodinovém utěšování vyvztekat a trvalo to další hodinu, fakt HODINU, tak jsem ji svlékla dala do vany a pustila studenou sprchu! To zabralo! Jsem děsná, vím to, ale už mi přpadalo, že jí spíš ubližeje tan amok, do kterýho se dostala! :r:
Tak mamky zkuste poradit, co s tím mlácením! To je na tom fakt nejhorší!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
přijde mi že píšeš o mém dítku. My jsme červen 09 a reakce uplně stejné. Náš má hroznou oblibu brát věci a bouchá s nimi do stolu, když mu to zakážeme, že se to nedělá, tak tu věc zahodí a začne se vztekat, řvát, hrozná scéna. Tak i s jinýma věcma. Řeknu tam nejdeme, lehne si na zem a řve - nebrečí, ale fakt řve. Řešim to tak, že ho posílám pryč, buď za dveře, kamkoliv, že ho nechci poslouchat. Ovšem nejhorší s ním je jít na nákup. Včera jsme byli v Tescu, co ten tam dělal, musela jsem ho vyvést ven, tam jsem mu domlouvala, ale to je marné, jen si lehal na zem, prohýbal se a smál se mi. Když už mě bolely záda a všechno z toho věčného tahání, tak jsem ho plácla přes zadek. Pohledy ostatních lidí byly super, jakože bože to je matka!! Neumí si ho vychovat a mlátí ho. Po pravdě, je mi to fuk. Ale jsem z toho hrozně vyčerpaná. To vztekání a mlácení je hrozný. Moje mamka tvrdí, že ho to přejde, ale já se bojím, až za rok půde do školky, že to tam bude dělat taky a učitelky mi ho vrátí domu. Jinak je to hrozný mazel, ale tohle je děs. Myslím si, že teď je to horší o to, že nám rostou poslední dvě stoličky. Uvidíme co bude pak :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo to je pravda! Všichni si myslí jak nemám světovou holčičku a nevysvětlím jim, že si občas fakt nevím rady!

No tak to je fakt teda děsný :( My máme úplně stejně starého chlapečka,taky je aktivní a vzdoruje už od roka,ale tohle teda neznáme :( Pokuď se ti dostane do takového amoku,tak už s ní asi neuděláš nic moc :( Nejlépe těmhle amokům předejít úplně,možná bych zkusila využít tu sprchu co jsi teď udělala-pokuď začíná vyvádět,tak jí upozorni,že půjde znovu do vany (určitě si to už bude pamatovat) a můžeš to podpořit třeba vstříknutím studené vody do obličeje (ideální jsou takové ty střičky na kytky,moc jí nepoleješ a účinek to má).Třeba pak dá pokoj.My doma máme bubáka a ten vylézá vždycky,když zlobí :) Funguje to super,kdysi ho jeden pán jako bubák postrašil a od té doby to u nás funguje perfektně :) Nepoužíváme to teda moc často,ale když není zbytí fakt to funguje lépe než přes zadek-toho ani nejsem moc zastáncem a na malýho to moc neúčinkuje :) Ale pokuď bude v afektivním záchvatu,tak ti to moc nepomůže-ale třeba mu tím předejdeš :)

In reply to by lucininenka

My máme vránu a ta plácá křídlem přes zadek! :s: Občas plácne i maminka, ale bez efektu! Teď taky máme na strašení pána (někdo ze sousedů tuhle něčím třísknul, tak říkám, že pán přijde sem). Ale to platí jen někdy...
Jasně, že se snažím předcházet a nebo to zarazit v začátku, ale ona hrozně lehce sklouzne až k tomu nejvyššímu stupni!
Je to o nervy, občas i brečím! Stačí ostříhat nehty (tím se rozruší)...pak se třeba uklidní, ale stačí opravdu maličko a začnou ji chytat takový stavy...
Ta sprcha sice zabrala ihned, ale mám pocit, že to hned zapomněla! Asi to někdy zopáknu...

In reply to by leeeny

no myslím,že nezapoměla :) Při nejbližší příležitosti to zkus připomenout a uvidíš,jestli si pamatuje nebo ne :) Myslím,že stačí ji tam jenom přivést a ona už pozná o co jde :) Nezávidím ti to,ty afekťáky jsou fakt otřesný,ale bohužel s tím nic moc neuděláš :( Ještě zkus tu střičku,někdy pomáhá i ta studená voda jen do obličeje,nemusíš jí sprchovat celou a je to méně drastické-ovšem v afektivním záchvatu sprchu schvaluju i já,tam už je to tak vygradované,že dítě může přestat i dýchat :(

To je období vzdoru. Je šílený, ale nic s tím nenaděláš musí si tím projít každé dítě.
Přeju pevné nervy.

:-(moc tě lituju.já děti nemám, teprve čekám své první, ale kamrádka(y)zasloužilé mátky s dvouma a třema dětma si procházeli také obdobím u kterých jsem byla a když děti takhle vyváděli, tak jim zkusili durazně domluvit zvýšit hlas, pokud dítě utočilo tak ho plácli a když přišel amok tak bud švihnout proutkem po zadku, nebo šel malej do sprchy.takhle to šlo párkrát a pak už stačilo jenom sprchu připomenout. nejprve psrcha neměla učínek měl nerva i na tu sprchu, studneá voda nevadila, ale časem povolil a ustoupil:-(musí to být o nervy, vím, že prcka miluješ a musí být těžké zvládnout amok i být tvrdá, držíma palečky, at to brzy ustoupí. jinak bych se šla asi poradit k doktorce jak na malou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka