Epidural nebo ne?

08.04.2008

Holky,mely jste pri porodu nebo chcete epidural? Ja tady totiz porad hrde hlaim,ze pokud to vydrzim tak ze ho nechci,mam z toho nejak strach nevim.Kazdopadne ted si tady muzu planovat co chci a az to prijde a budu mit treba 10 hodin bolesti tak je o nej jeste budu prosit ze jo.To se nikdy nevi.Jak jste na tom vy?

Ahojky, já ještě nevím, bojím se těch případných bolestí hlavy, protože dobře vím, jak dokáže hlava bolet, mám občas migrénu, zvracim a lezu po čtyřech, tak si to ještě dobře rozmyslím, ale zatím se přikláním stejně k té variantě, že si ho dát nechám. No uvidim. :a:

Ahojky. Já epidurál neměla a ani nevím, jestli ho u nás v nemocnici na požádaní dají. Ale ty silnější bolesti jsem měla jen 2 hodiny, takže se to dalo vydržet. Ale když mi setra řekla, že to může trvat třeba i 12 hodin, tak na mě šly mdloby :00:

In reply to by cheshire.cat

Ahojky, tak přesně tohle samý mi řekla PA při těch největších bolestech. V 8 ráno mi řekla, že do konce její směny porodíme :00: :00: :00: Naštěstí mě ty největší kontrakce rychle otvíraly až se sama PA divila :s:

Ahojky já ho neměla a jsem za to ráda, bolesti hrozné, ale dalo se to prodýchat. I PA mi říkala, že když to zvládnu bez něj, tak to bude jednodušší ;)

ahoj ja jsem mela epidural..a porod me pak vubec nebolel , ale po porodu hruuuuuza mela jsem z nej desny bolesti hlavy a skoncila na neurologii na 4dny Jo a taky to do ty patere boli a jsou ruzna rizika kdybych o nich vedela ta bych to nikdy nepodepsala ze s nim souhlasim..pac jsem to podepisovala v bolestech na sale tak jsem to necetla,mela jsem takove bolesti ze jsem omdlela...Takze radsi budu trpet bolesti nez epidural..

ahoj, ja ho nechtela, chtela jsem bejt statecna. V prubehu porodu jsem zacala skemrat at mi ho proboha daj, ze jim tam jinak umru, rekli mi ze anesteziologove jsou u cisare takze nemaj cas a ze mam smulu. A kdyz asi za hodinu prisli ze mi ho daj tak uz bylo pozde, protoze malej uz lezl ven. Takze jsem nakonec byla statecna tak trochu proti sve vuli. Ale docela jsem rada ze jsem to zvladla bez nej :-D

ja ho mela a nemenila bych. nedokazu si predstavit ty bolesti bez epi. na porod uz neucinkoval takze sem onic neprisla :00: a hlava me pak vubec nebolela

jako ta samotná aplikace nebyla až tak bolestívý sice to trvalo asi 20 min, ale šlo to, dr. mi porad neco vykladala takže me zabavila.
Ale pak když mi ho vyndavali tak mi ho sestra tak vyskubla, že ještě ted jsme ti schopna identifikovat místo vpichu.
Nevim asi propřístě budu hrdina a pokusim se to prochodit.(ovšemjestli zase nebudu muset celou dobu ležet kvůli kapačce.)

ahoj, tak já jsem si ho prvně plánovala, ale jak sme byli na předporodním kurzu tak se mi to rozleželo v hlavě, páč to stejně bolí a nemáš prej takovou volnost a bolí po tom hlava, tak to chci zvládnout bez, protože kdyby ty bolesti byly tak strašný, tak už se nerodí žádné děti :s:

In reply to by gabula

ale co chvíli tam musela byt anest. sestra a připichovat a když jsi otevřena na porod tak už maš smůlu protože to už bys necítila kdy maš tlacit.
Pokud nedochazela stava tak to bylo jak rajska hudba, pak jsme knučela dokud nepřilítla benzínka v podobě sestry......

já taky říkám, že si ho nenechám dát, tak uvidim jak to nakonec dopadne!!!! Někdo tady psal, že po něm pak šíleně bolí hlava. No když to půjde, tak se pokusim rodit bez něj :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka