Jak se zbavit zavinovačky?

26.08.2011

Ahoj holky, to je ale horko že? Starší dcera se pořád máchá v bazénku a já s miminkem jsme hotový, je mi jí úplně líto jaký má krůpějky potu na čelíčku :e): . No na co se jdu zeptat, Lucinka mi od narození spinká v zavinovačce, spí v ní strašně pěkně, akorád už s do ní moc nevleze, začne sebou házet, ale neplače, za chvílu si uvolní ruce, pak tu peřinku nakope dolů a začne se motat do těch mašlí, až začne plakat. Zkoušela jsem jí dát spát bez zavinovačky, usla protože byla unavená, ale za 20min se vzbudila, cestovala po postýlce, narazila na mříže a řev :§) , seděla jsem u postýlky a snažila se, aby znovu usla :~!: , ale po třičtvrtě hodině střídavého pláče, jsem to vzdala, zabalila ji a spala 2 hodiny, to samý v kočárku, a teď v těch horkách je z ní úplně mokrá, i když jsem vyndala tu vložku a je v tom jen v tričku, tak je spocená, ale bez toho stažení prstě nespí :? . Jak jí to mám pomalu odnaučit? Mám i spací pytel, ale v tom by bylo ještě větší horko. Máte někdo taky takové zavinovací mimčo :'zz): ? Děkuju za rady a přejeme hezký den, nejlíp někde u vody.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak už jsme bez zavinovačky :\x: , v noci spí ve spacím pytli úplné krásně, možná líp, než v zavince, ale přes den teda bojujem, usne hned, je unavená, ale vzbudí se tak za 20 minut, řve protože je nedospalá, tak jí uhoupu na balóně, i tak řve, ale nakone usne, to už pak spí trochu dýl, asi hodinu, pak se nají a opakuje se to, dělá to i v kočárku, ale aspoň, že spí přes tu noc :e):

ahoj, tak kubíček je taky zavinovací,hlavně na večerní spaní. a teď mi máke ložnici na západ takže večer je tam i 29 stupňů a to ho prostě nemůžu zavinout. řeším to tak,že mu dám dudlíčka, do ruky plínku a nechám ho. už se překulí na bok(je mu 5 m) a tak usne. sice pláče jak hází ručičkama,ale ta plínka mu pomůže aby se uklidnil.

Ahojky, Domča byl taky zavinovací, lae my měli výhodu, že se narodil v prosinci a zavinovala jsem ho do 3měs. a proběhlo to v poho. Taky bych ve vedru zavinula jen do plínky. A až bude chladněji, můžeš ji zavinout do deky, zavinovačku nutně nepotřebuješ, ale myslím, že plínka postačí + pak jí v chladu přikreješ. Na cestování v postýlce nám později pomohl pytel a mantinel okolo postýlky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka