Trávení a problémy s ním...

25.08.2011

Ahoj těhule a všechny, cos tím máte zkušenosti! :a:
Chci se zeptat, jak to máte vy - mě už to docela trápí a začínám se bát, abych něco nezanedbala... Už více než týden se mne drží úporný průjem :€z€: :€\€: Ačkoli se snažím jíst víceméně všechno, převládá v mém jídelníčku ovoce a zelenina. Pitný režim také nezanedbávám a tučným a mastným jídlům se snažím vyhýbat... U doktora jsem se o tom nezmínila, protože jsem myslela, že je to jen reakce na něco, co jsem snědla - tělo mne každý den překvapuje něčím jiným, tak se už snažím neplašit kvůli všemu hned... Ale tohle se mi už nezdá... Cítím se jinak v pořádku. Občas mne sice trápí nevolnosti, ale to od počátku těhotenství, tak nevím... Poradíte mi? :help:

Kliknutím vložíte smajlíky:

A máš vyloženě průjem (tj. 8 - 10 vodnatých zapáchajících stolic denně) nebo jen řídkou stolici jednou dvakrát denně? A nebereš magnézko? Někdy to bývá jako reakce na větší dávky hořčíku...
V těhotenství je to s trávením docela divoké, někdo trpí zácpou, někdo má stolici řidší, někdo trpí nadýmáním... ale jestli máš vyloženě průjem, tak bych šla k lékaři, jestli to není nějaká salmonela nebo tak něco...

nasad smektu a dietu,ovovce a zelenina neni vhodna,suchy rohlik,piskoty,cerny caj,ryze s mrkvi,kureci maso a pod
a urcite bych se o tom dr zvinila,prave proto ze si tehu
preji at mas brzy klid :a:

Ahoj,ja zadne takove problemy nemela...tyden je uz dost,takze si nasad cerny uhli,hodne pij nejlepe redeny pomerancovy dzus na stridacku s kyselkou nebo se da koupit rehydratacni roztok iontia a doporucuju laktobacily nebo zarad vice jogurtu popripade actimel a pokud se to nezlepsi,tak supajda k dr.kdyby byly teploty nebo krece tak utikat hned.

Ahoj, já myslím, že bys k lékaři měla zajít, aby ti udělal výtěr a vyloučil nějaké onemocnění (salmoneloza apod.). Určitě bys ale měla dodržovat dietní jídelníček (ovoce a zelenina na průjem není to pravé ořechové). Dieta při průjmu je hezky napsaná třeba tady http://www.prujmy.cz/prujem/dieta_prujmu.php. Ať jsi brzo fit! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka