Zkušenosti s léky na hubnutí (Meridie, Sibutramin, Adipex, Xenical...)

24.08.2011

Ahoj holky,

chtěla jsem se Vás zeptat, jestli máte některá zkušennosti s léky na hubnutí. Osobně jsem kdysi užívala Meridii a byla jsem až na její nežádoucí účinky spokojená. Nyní je ale "bohužel" stažená z trhu. Také jsem vyzkoušela Xenical - také fajn, ale ne tak účinný jako Meridia.
Jaké máte a s jakými léky na hubnutí zkušennost Vy?
Slyšela jsem o preparátu Sibutramin - prodejný je (jak jsem zjistila jen po internetu) - ale kdo zaručí kvalitní lék...?
Mějte krásný den!
Ahoj Lenka

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já těmto jedům nevěřim. Nejelpší je hubnou vlastní vůlí a snahou. Bála bych se do sebe cpát tyhle praparáty. No a pokud je to prodejné jen přes net, tak bych do toho nešla ani za zlaté prase :00:

Sibutramin užívala moje kamarádka a moc jí pomohl kupovali si jej i její kolegyně z práce a fakt zhubli ale taky měli některé vedlejší učínky jako u všech těchto léků . Já dřív brala Lindaxu taky jsem po ní zhubla, to víš je to ale všechno stejné svinstvo , ale i to jsme některé ochotny brát když na normální zdravé hubnutí nemáme vůli
:-)

Já jednu dobu používala Adipex.... bylo to fain, neměla jsem vůbec chutě..... ale je na předpis a jen pro obézní.... My měli tady blízko od nás lékarnu, kde ti dali vše i bez receptu, ale už jí zavřeli a pana lékárníka taky ;-)

In reply to by Dolores

A ty si chceš jako zkurvit zdraví?!?!?!?!? Myslela jsem, že máš aspoň 150kg. když chceš žrát to svinstvo. Co máš místo mozku?
Jako nechápu
Radši začni dělat něco aktivně než jenom zobat. chceš výsledky zadarmo. Ale věř mi, že zadarmo to není, zaplatíš to zdravím.

In reply to by Dolores

Pořád jsi nenapsala, kolik měříš na výšku. Nicméně pas by se ti měl pohybovat kolem 88cm a míň. Jinak je zvíšené riziko nemocí. Takže máknout na tom bříšku. Líp jíst a cvičit spíš při nižší tepovce (běh, plavání, rychlá chůze, kolo, kolečkové brusle, orbitrek,....), aby jsi spalovala. Potom to dorýsovat posilovačkama - power joga, kalanetika
Hezky se to píše, hůř se to dělá. Pokud jsi po porodu, tak to břicho nikdy už nebude úplně ok, ale ty cm by stáhnout chtěli, uznávám.

In reply to by Dolores

mno, to je málo
třeba ten adipex je na předpis, samozřejmě se sehnat dá ale....při téhl váze ti to žádnej doktor nenapíše
to že máš v pase 93 ti prášky nezmenší tje hloupost
jak dlouho jsi po porodu?

In reply to by grapas

Jednou jsem už brala Meridii - také mi ji napsal doktor, aniž bych měla bůh ví jakou nadváhu - byla jsem na hraně. Pomohla mi, ale teď už nemám bohužel koho oslovit s důvěrou. Po porodu jsem 8 měsíců - skoro to bude 9 (asi za 14 dní.)

In reply to by Dolores

tak to je ještě dobrý, já po porodu taky byla hubenější než rok po porodu nevim jak to ale i par mých kamarádek prostě v prvnim roce přibraly. ted jsem už 3 rok po a konečně zas hubnu a jde to tak nějak samo
trochu bych upravila jídelníček zkusila hlavně to co píše kousek podemnou slečna o podpurnejch přípravcích a kalanetika bude to mnohem zdravější
u prášku se moc bojim vedlejších učinku, máma brala před operací adipex aby zhubla rychle a byla fakt nepříjemná a divná prostě jak nějaká kedra a pak to stejně všechno + něco navrch nabrala z5
stejně tak muj bejvalej taky zobal adipex a ten byl ještě hustčí pač to bral jak ho napadlo a občas byl jak na perníkovaná myš dokonce na tom byl i tak trochu závyslej váhu pak zas stejně nabral
myslim že ten jojo efekt je u těhle všech prášku zaručen na 100%

In reply to by nicousek

Záleží na dr., jestli ti předepíše prášky, nebo ne...Podle toho se taky pozná doktor. Já jsem ve 20ti letech chodila k jednomu dr.(vůbec jsem nebyla tlustá, naopak, vážila jsem 57 na výšku 175cm-míry jsem měla 93-63-89) ale mě to nestačilo...byla jsem blázen, už bych to neudělala, dlouho jsem měla problémy a dr. jsem řekla, jestli by mi nenapsal meridii a on v klidu napsal a to tu nejsilnější... Málem ze mě byla anorektička... :jawdrop:
Ty všechny prášky totiž omezují pocit hledu...takže se cítíš pořád plná. Mě z toho naštěstí dostala kamarádka a jsem jí moc vděčná, jinak bych teď asi nebyla těhotná, ale byla někde úplně jinde... :$$:
Ale, co zaručeně pomáhá, když máš třeba moc chutě na sladké, tak CHROM-koupíš ho v lékárně a stojí asi 60kč. Ten omezuje chuť na sladké. A ještě, co mi říkaly kamarádky, které začaly cvičit, tak na podporu spalování tuků pomáhá L-carnitin... toto tělu neškodí, jen víc spaluje tuky a zdvojnásobí tím efekt cvičení.
A ještě, co mě napadlo za radu na cvičení, tak je kalanetika! Vůbec se u toho nenadřeš, stačí 10min. denně a výsledek je úžasnej-nenabíráš totiž svalovou hmotu, ale ubíráš na cm. Hned po porodu začínám cvičit! :metal: Už mám nahoře 13.5kg a to ještě nejsem na konci. :bulva:
Přeju hodně štěstí :a: Pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky