HOLKY PROSÍM PORAĎTE!!!!!

23.08.2011

ahoj holky, prosim o radu co na těhu nevolnosti :sick: :sick: :r: :r: . kdyby byl jen ráno, ale mě se drží celodenně a i v noci. jsem nevyspalá, k jídlu se musím přemlouvat a když něco sním, tak to jde ven. dostala jsem čípky, ale zatím nepomáhají :00: děkuju všem za rady!! papa a pohlaďte :€O:

zrovna jsem četla v Betynce co na nevolnosti a radili tam dát si k posteli sušenky ,než ráno vylezeš z postele tak do sebe něco dostat,třeba bebe sušenky ty mě docela uleví ,ale já naštěstí nezvracím ,moc ti přeju at ti je brzo dobře a můžeš si v klidu užívat těhu :-)

ahojky, mně nezabíralo nic, zkoušela jsem co nejvíc spát, abych to zaspala. Kolikrát jsem běžela i v noci, jak píšeš. Ale pak jsem si teda vzala k posteli piškoty a před spanim si dala jeden a když mi začínalo bejt špatně, tak taky jeden, nebo aspoň půlku. Někde jsem teď četla, že při těhu nevolnostech hlavně nesmí být prázdný žaludek. Máš si dát jídlo k posteli a i než ráno vstaneš, něco málo uzobnout. Je pravda, že já nemohla ani do lednice, jenom při představě, že ji otevřu, jsem běžela. Tak na tom možná něco bude, měla jsem prázdnej žaludek skoro non stop. Ale zkus to, jenom něco malýho uzobávat.

Ahojky...Me teda nepomohlo vubec nic..:-(...ani studena voda. ani cola, ani ty lizatka, led, caje, torecan a na konec ani hospitalizace v nemocnici....Musela jsem to pretrpet a vydrzet.....ale myslela jsem, ze to nedam...zvracela jsem temer kazdy den az 16krat denne, nebyl den kdybych nevracela.....takze je mi jassny jak Ti je, ale pokud vyzvracis i vodu, tak upaluj k doktorovi at te soupnou na infuze, aby se to telo zavodnilo, protoze ja vyzvracela i lzicku vody, humac, no.....proste to znam...a tak ti moc drzim palecky, aby to rychle zmizelo a ty jsi si mohla tehu uzivat....Budu drzet palecky a myslet na Tebe.....;-)......
Sarka

Zlatí, mně nejvíc pomáhalo stuedný pití, mlíko, cola...když bylo nejhůř, tak něco fakt ledového, klidně cucej i led nebo si namraž colu do kostiček a cucej to, udělá ti to dobře i v tom vedru:-) bude líp mamčo :c:

Ahoj Ivuško, někde jsem četla, ale to už je dávno, že když je Ti špatně, tak to vlastně signalizuje to, že je s mimi vše v pořádku, tak třeba Ti to trochu zvedne náladu:-)) Já už mám za sebou těhotenství dvě, obě prozvracené asi do konce třetího měsíce, co já se natrápila a lamentovala rukama,..Nepomohlo mi nic, jen vím, že jsem přes den do sebe nic nenasoukala a v noci jsem manžela posílala do mekáče a nechápu to do dneška, že mi zrovna toto jídlo tak chutnalo, normálně to nejím..jo a taky čínský polívky,,ale každý jsme jiný:-)) Tak hodně zdaru a ať je Ti co nejdřív líp...Mě to teprve čeká:-((

Ahoj mě taky pomáhali zázvorová lízátka. Prý se dělají i zázvorové žvíkačky. Hele mě napadá mám doma ještě zbytek lízátek jestli je chceš zkusit tak ti je pošlu poštou. :a:

Ahojky,
mě pomáhají ty zázvorové lízátka pro těhotné z lékárny. A pak jsem zjistila, že přes den mi je nevolno z nesytosti. Takže když jím průběžně pořád něco, tak je mi dobře a když se nenajím nebo jsem utahaná, tak je mi zle, že nemám chuť ani na to jídlo, ale i přes to když se najím, tak je mi fajn. Ale tohle asi nebude u většiny - můj odhad. Zkus tu coca-colu a lízátka. :-)
Přeji ať tě nevolnosti brzy přejdou. :-)

Ahojky, asi tě moc nepotěším ale na ty nevolnosti nic moc nepomáhá :) můžeš zkusit těhu lízátka z lékárny :) ale mě nejvíc pomáhala studená coca cola a ovoce :)

In reply to by Ivuška23

Zkus ty zázvorové lízatka, mě pomohly. Jako je fakt, že já jsem nezvracela nic. Jen prostě jsem měla občas žaludek na vodě. Tak jsem slízla lízátko a bylo mi hej :-). Zkus je fakt, za to nic nedáš. Díky bohu,že mě se to vyhlo :-)

In reply to by martina2105

ahoj, mě bylo první 3 měsíce špatně pořád. Ve dne v noci. Zvracela jsem málo, málo jedla.....zkus jíst ,alespoň to co zvládneš...já jedla chleba se sýrem....hodně pít...co sneseš a cucala jsem z lékárny lízatka na těhu nevolnosti co mi tady holky minulý rok poradily a pomáhaly mi. Ono to přejde,ale je to děs....po třech měsících se to určitě zlepší.....mě taky nepřídávali ty velké teploty...asi jako tobě......buď na sebe opatrná, hodně odpočívej. A když Ti půjde váha dolů nic se neděje. Miminku to vůbec neubližuje....já zhubla za první 3 měsíce 5 kg potom jsem začala nabírat....na konci těhu jsem měla + 7kg....z původní váhy. Vůbec se nestresuj. Jez na co máš chuť. Miminko si všechno vezme ze zásob od Tebe a co bude chybět tobě, tak na to zase chuť dostaneš : )
opatrujte se Martina a Barborka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky