bolest intimních partií v těhu_2

21.08.2011

Ahoj holky, mě z toho fakt klepne, tak prvně mě bolela pipka dlouho, pak přímo stydká kost, spala jsem jednu noc s polštářem mezi nohama a včera mě nebolelo vůbec nic, jen kyčle a dneska nemůžu ani pořádně chodit a je to opět pipka. jak kdyby třísla + pysk na levé straně. Nemůžu ležet, sedět, chodit, no hnus. Bože kde je ten porod .-(.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, mě teda kosti dole nebolí, ale pysk na pravé straně úplně napuchlý, levý méně a nakonec jsou z toho ty pitomé kvasinky. Byla jsem z toho přes den hodně nervozní, nemohla jsem v klidu chodit a už vůbec ne si čupnout a tulit se s malým... :r: Dost mě to omezovalo. Dostala jsem nějaké globule na 12 nocí a po druhé noci obrovská úleva, jen se děsím, aby se to zase nevrátilo :€z€:
Ty už to máš fakt za pár, tak to ještě chvilinku vydrž ;) , já už se taky těším na mimíska v náručí, jsem 32+4 :) tak ať nám tyto a další bolesti přejdou :h:
k :€s€:

Ahoj,můžu se přidat....s polštářem mezi nohama spím už nějaký ten den taky.Jsou dny,kdy nemůžu udělat ani krok jak mě bolí kosti mezi nohama.A to jsem teprve ve 32tt :-(.Taky mám doma syna...34 měsíců...byli jsme na operaci,pustili nás ve čtvrtek a bylo to utrpení.Dneska jsem ho vzala na chvíli ven a byla jsem ráda,že jsme doma.Synek teda taky,protože nemůžeme pořádně chodit ani jeden,tak nám jindy půl hodinová procházka ,dneska trvala přes hodinu.A vim,že bude hůř.Ty už to máš za pár.Už se aspon připravuješ nějak na porod?

In reply to by NikolŠ.

Nevím co myslíš aspon nějakou přípravou :D Čekám druhé dítko takže všecko už mám, moc jsem toho nekupovala, tašku do porodky mám a tak vůbec už všecko co se dá připravit. Minulé pondělí jsem byla v poradně CS1 :-( mimčo má 3600g, hlavičkou dolů, zatím všecko oki, ale jsem po císaři už 31.měsíců tak uvidíme jak to dopadne, zítra jdu zas do poradny a na první monitor.

Ahoooj, podobně je to poslední dny i u mě :-/ a to jsem teprv 27. týden, nevím čím to může být :-(

In reply to by paja23

nejradši bych jen ležela s tím polštářem mezi nohama a bud spala nebo prostě relaxovala u větráku v těch parnech :-( ale bydlíme v paneláku a mám 31.měsíčního raubíře a chodíme denně na hřiště, co taky jiného v bytě :-( a to je teprva peklo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka