ZÍTRA PO TÝDNU NA KO,

21.08.2011

ahoj holky, všem přeji krásné nedělní ráno, i když mě je nic moc. Žaludek mám jak na vodě :sick: . Dneska bych dle poslední MS měla být 5+6tt. A zítra jdu konečně k :*8*: na další UTZ. Snad tam bude vidět :h: něco víc. Už se nemůžu dočkat. Minule byla jen dutinka 4,5 mm. Jinak ve ČT jsme jeli do Jeseníků a v pátek jsme byli doma, protože nám začlo pršet a mě je furt na :sick: :00: . Tak abychom zbytečně neplatili až do neděle tak jsme jeli domů. Jinak přemýšlím, že to už v úterý řeknu ředitelovi v práci, a domluvím se s ním, že když mi nebude zrovna nejlíp, tak bych dělala z domu. Nebylo by to pro mě tak náročný. A když by mi bylo ok, tak bych jezdila do práce. Chtěla bych dělat totiž co nejdýl. Ale já doufám, že se to uklidní a budu si užívat :€O: . Mějte se krásně, pohlaďte :€O: a všem snažilkám přeji brzo na testíku //. :a: :a:

Ahojky, držím palce:)
Já byla ve čtvrtek na druhé kontrole a mimi už mělo srdíčko a odpovídalo 7+3tt :)
Těším se na fotečku:)
Romi a Samuel :-)

In reply to by Ivuška23

To nevím, to má každá jinak, některé holky psali že měli :h: už v 6+5tt a některé až v 9tt.... Já si ani nepamatuju, kdy bylo srdíčko u Samíčka:( Ale tam jsem měla mezi kontrolama hrozné rozestupy... Teď chodím po 3 týdnech...
Každopádně držím palce, a když srdíčko nebude, nic si z toho nedělej, bude později:)
Romi a Samuel :-)

Jééé, to ti trošku závidím, já jsem podle posl. ms 5+4tt a jdu na kontrolu až v pátek... Poprvé jsem byla na utz a krvi 16dpo a nebylo ještě nic vidět... :\\: :|€|: jen HCG 590, tak pořád doufám, že je vše ok a že v pátek už dostaneme fotečku se :h:
Tobě moc držím palce, v kolik tam jdeš?? Budu na tebe myslet!! :€s€:
:a:

In reply to by těhulka-smíšek

neboj...vím jaké to je čekání. ale uteče to a v pátek už určitě uvidíš :h: . Nevím jestli jsi koukala na můj blog a na fotky těhu testů. já doufám, že to těhu bude. minulé pondělí mi dr. řekla, že to těhu bude, tak ještě počkat do zítra co tam uvidí. Snad už to :h: bude a já budu klidnější :-) . Jinak na kontrolu jdu v 7,45h. aspoň, že tak brzo, že to je už za pár hodin. tak užívej těhu a měj se krásně. už mi je o proti ránu líp. :a:

Ahojky, tak to je mrzí,že tě ti furt špatmě. Já zatím pocituju ranní nechutenství,ale pak je to už ok.... Tak to jste si dovolenku moc neužili co? Ale tak lepší být doma, než se někde trápit. No hlavně se v práci nepřepínej a šéfovi to řekni,aby vědět,že tam nebudeš věčně a když můžeš pracovat z domova tak tim líp :) . Tak se opatrujte a těším se na další zprávičky, já zítra jdu také k dr :) tak snad už uvidí něco jiného než ten váček :) papa a pohaď :€O:

In reply to by ppajinka

ahojda kočko, no už mi je o proti ránu mnohem líp :-) . No ani nám ta dovča neva. Byli jsme připraveni, že pojedem dřív domů, protože jsem nevěděla jak mi bude. Sice, že pojedem až tak brzo domů (měli jsme tam být od 18.-21.8) s tím jsme nepočítali :///: :s: . Neboj, přepínat se nebudu. Nemám to v úmyslu :n: :dance: . A dělat z domu se mi bude opravdu nejlíp. Taky se opatruj a zítra napíšu a třeba už vložím první fotečku z UTZ :) . A jak jsi na tom ty? Kdy jdeš k :*8*: ? papa a užívej si :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka