žehlení na mimi

18.08.2011

Holky, čekám sice druhé mimi, ale...Pustila jsem se do žehlení oblečení na další mimi, které má přijít za nedlouho na svět a jen si říkám...na první dítko jsem žehlila snad i ponožtičky, všechno propařovala jako šílená. Teď na to koukám trochu s odstupem a říkám si, že je to celkem zbytečný...Prostě propařit hlavně bodýčka, dupačky, samo plíny...Žehlíte taky svetříky a ponožtičky? :€O:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Je, holky, to je fajn tohle slyšet. Já si říkala, že jsem už tak strašně pohodlná, že už se mi ani žehlit nechce a ono to je normální...Taky jsem z mimča v břiše a někdy i té dvouleté treperendy kolikrát tak vyšťavená...Když si s ní nelehnu po obědě, večer už padám na hu.. Nejlepší ale je, že tu pak jako idiot straším od dvou do čtyř ráno! Už nemůžu spát a to konečně malá začala spát celou noc :r:

In reply to by femme.fatale

:one:
Já žehlení vzdala už úplně..malá má 19 měsíců,je to divoch,čekám druhé (6tý měsíc) a jsem ráda že jsem...než se to druhé narodí možná to zakladní vyžehlím,ale pak už určitě nebude čas ani síla :a:

In reply to by femme.fatale

Je, tak to já těch praček už mám asi pět nebo šest - hadříky do velikosti 74. Poctivě vyžehlené mám velikosti nejmenší. U dalších už beru hlavně rozkrok, výstřih, rukávy... Ale třeba punčocháčky, ponožky atd., to mi už přijde jako blbost. :) Taky to hrotit nebudu... :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka