koupelnový nábytek

17.08.2011

Ahojky, prosím o radu. Máte některá v koupelně černý nábytek? jak se udržuje? prý je to děs, ale mně se líbí a stejně koupelnu myji denně... poraďte své zkušenosti :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, v koupelně ne, ale mám černou v kuchyni - desku, police, stůl, skříňky... - je to hezký, ale už bych do toho víc nešla. Taky uklízím, ale ne každý den (myslím prach a tak) a je to prostě vidět. Ale jestli máš tolik času, tak do toho jdi, protože černá je supr! :-)

holky, moc děkuju :) vybrala jsem si krásně zelenou dlažbu a koupelnu bych chtěla zeleno-bílo-černou, ale nábytek se mi líbí černý, tak snad to bude OK :///:

Ahoj, já myslím, že je úplně jedno jakou barvu nábytku máš, udržovat se musí všechen. Hlavně aby se ti líbil a hodil se ti tam.

v tydnu jsem videla v obi cernou skrinku a v tom bile umyvadlo a hned jsem se do toho zamilovala. Mam ale oranzovou koupelnu s evzory takze sjem nakonec an prani manzela nechala vse bile. A jeste s emi libi tmave hneda v kombinaci s bilou. Ja bych do toho sla pokud se ti to tam hodi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka