Císař při očekávání většího mimča

12.08.2011

Ahoj holky, sice brzy, ale bohužel si čtu "Jak probíhá porod/y" ..to nepřežiji. Mám však dotaz, prodavačka si dovolila, ks mě okomentovat, že budu mít velký mimino /ona asi nepoznala, ze uz pred tehu jsem byla tlustoprd/.... a mě zajímá zda kvůli tomu mě lekar doporuči císař? Treba z duvodu, ze by nemelo mimco kudy "projít"..laicky....
Akutní případy samo neresim, dej se vule....
jana

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
tak můj dr. konstatoval, že to bude poctivý miminko, ale že by mi plánovali kvůli tomu císaře, to ne :n: Nakonec měl :e): 4300 g a rodila jsem naprosto v pohodě! Vůbec se toho neboj, ještě přeměřují pánev, kdyby jsi asi nebyla schopná rodit, nenechali by tě :a:

Ja mela taky obrovsky bricho a taky se me lidi ptali jestli tam nejsou dva :€): ale mela jsem celkem dost plododovky, malej mel 3,5kg , sice mi porod trval dlouho a bolesti fakt zrovna prijemny nejsou ale vsechno slo v pohode a to jsem mrnous-mam 158cm. Takze kdyz te to stresuje, tak to necti, kazda jsme jina a i kazdy porod je uplne jiny-ja dohromady s vsim vsudy rodila 34hodin a na pokoji se mnou byla prvorodicka ktera to sfoukla za 3 hodiny :) Nestresuj se, mrnousek se nejak ven dostane a ty to zvladnes :) :a:

tak já taky vypadala, jak slon a typovali mně všichni dvojčata, doktorka mě nikdy neřekla, že se jí zdá malý velký ani mně nikdy neřekla kolik bude cca vážit a nakonec měl 4,7kg a 54cm můžu ti říct, že jsem nikdy o tak velkém dítěti neslyšela a když mě to řekli, tak jsem myslela, že se spletli, po 14hodinách trápení mě vzali na císař, protože byl malý furt na hoře a nechtěl klesnout asi se nemohl prodrat a to nejsem žádné tintítko mám cca 75kg, otevřená jsem byla na 10cm během 3hodin, ale prostě se nemohl prodrat, takže asi fakt nezáleží na postavě, někdo je hubený a porodí 4kg dítě v pohodě a někdo silnější neporodí ani 3kg, ale myslím si, že tohle důvod na císař není, prostě tě nechají a buď to půjde nebo ne a, až pak by se rozhodli.

ja sice ziju v zahr, ale i tak ti napisu. Mne se taky vsichni ptali, zda-li cekam dvojcata, kdyz jsem chodila uz na kontroly po terminu do nemocnice (monitory uz byly i spatne - syn tachykardicky), tak se me primar zhrozene ptal, proc mi moje dr. nepredepsala cisare :? Ze dite je velike. TEntyz den me hospitalizovali (maly se uz nehybal), tak jsem byla smirena (a v duchu kvuli tem rozmerum rada) s cisarem. Jenze tentyz primar rano naridil vyvolani porodu :? Po 12 hodinach jsem skoncila akutnim cisarem (opet kvuli spatnym ozvam). Syn byl 53 cm a 4150 g. U druhe dcery jsem pak sla primo na planovany cisar (tady se u druheho uz preferuje provest opetovne sekci), dcera byla mrnous: 49 cm a 2910 g.
Jak probihaji porody si necti, kazdy to ma jinak. Hodne zdaru. :a:

vykašli se na čtení "hororových" zážitků. Synek měl 4 kg a 53 cm a porodila jsem ho za hodinu od příjezdu do porodnice (od prvního pocitu bolení břicha to trvalo 5,5 hodiny). A že bude tak veliký, mi dopředu nikdo neřekl, naposledy mi odhad váhy řekli ve 32.tt

JÁ TEDA NEVÍM, ONI SE TY ODHADY VÁHY HLAVNĚ DOCELA LIŠÍ.
MĚ ODHADOVALI VÁHU3,8-4 KG A MALEJ NAKONEC VYLEZL SE 4530G A 55CM. COŽ NIKDO NETUŠIL. JÁ TAKY VYPADALA, JAK KDYŽ ČEKÁM DVOJČATA. ALE PORODILA JSEM RYCHLE A V POHODĚ. O CÍSAŘI BY ASI UVAŽOVALI, KDYBYCH BYLA NĚJAKÉ TINTÍTKO A MĚLA ÚZKOU PÁNEV. ALE JE FAKT, ŽE SE VŠICHNI V PORODNICI DIVILI, ŽE JSEM PORODILA NORMÁLNĚ A ŽE SE NIKDE MALEJ PO CESTĚ VEN NEZASEKNUL. ALE UPOZORNUJU, ŽE JSEM UŽ BYLA DRUHORODIČKA

Ahoj, tak jestli jsi silná nebo ne, to je přece jedno. Hlavně aby ty i prcek jste byli v pohodě. Já jsem měla velké miminko, ale o císaři se mi nikdo nezmiňoval. Myslím si, že ti ho udělají jen pokud by se ukázali nějaké problémy před porodem a nebo během něj. Neboj, všechny jsme to zvládly, tak ty taky. Taky jsem pročítala, jak kdo rodil a už bych to příště neudělala. Ve skutečnosti to tak hrozné nebylo. Jo, bolesti nebyly nic příjemného, ale jinak to bylo ok. Hlavně nej byl ten výsledek. Tak se drž a nedělej si zbytečné starosti.

Já také měla obrovské břicho. Ve 2m mě všichni známí tipovali na dvojčata. Můj muž byl obrovské dítě, takže jsem se smiřovala s tím, že to také bude obřík.
Dle utz však měl mít 3200g a skutečná porodní váha byla 3300g...takže paráda! :\x:

Ahoj,tohle se stává opravdu málo kdy.Odhady váhy na ultrazvuku většinou nejsou přesné a velikost miminka se podle velikosti bříška určitě nepozná.Já mám uzkou panev,měla jsem strach že miminko bude po chlapovi (ten měl 5kilo když se narodil) Ptala jsem se na to doktorky a ta to ani nekomentovala,miminko mi za celé těhu ani jednou nevažila (řekla že je to zbytečné a zavádějící :|€|: )
Těsně před porodem mi malou zvážili a bylo mi řečeno že má přes čtyři kila :00: ,málem jsem tam odpadla.Nikdo mi císaře ani naznakem nenabídl a malá se narodila za tři hodiny s váhou 3600g :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky