Nakupovani pres net problem-objednala jsem a nezaplatila

12.08.2011

Holky poradte mi, kupovala jsem male knizku pres net, objednala a zapomnela zaplatit, chtela bych ji zaplatit,ale problem je,ze si nepamatuji na jakych netovych strankach jsem to objednala. Spolehala jsem na to, ze mi prijde potvrzeni na email s tim, na jaky ucet to mam zaplatit,ale bud nic neprislo nebo jsem to omylem vymazala a v historii pc to taky nemuzu dohledat.
Kdyz klient nezplati (melo to prijit kuryrem),tak je to nejaky problem nebo automaticky objednavka pada?Podle me to firmy vysilaji,az kdyz maji penize nebo ne?

Kliknutím vložíte smajlíky:

No je to sporné a záleží na té firmě, některé firmy mají v obch.podmínkách přímo napsáno, že nezaplacením do určité doby považujuí objednávku za stornovanou a ruší ji ... a nic se neděje. Jiné firmy ale považují objednávku za závaznou a pokud dále nereaguješ, mohou po tobě potom požadovat "odškodnění".

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo jenze ja jsem to pravdepodobne vymazala a ted nevim, jestli to pada, kdyz jsem to nezaplatila nebo ne, a rada bych to zaplatila,ale nevim na jaky ucet...Proste trdlo, nikdy se mi to nestalo, bezne kupuji pres net...:-(

Měla by ti přijít do mejlu potvrzení objednávky si myslím.Ale v historii by jsi to měla najít na jakých stránkách jsi byla.

In reply to by lussi

No to je to v historii jsem to nenasla a mail jsem pravdepodobne nechtic vymazala, je to uz tyden a ted nevim, jestli nebudu dluznikem:-(, doufam,ze to automaticky pada a ja to muzu objednat nekde jinde...., kez by to tak bylo, nebo kdyby mi alespon zavolali...ja bych to uhradila

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka