Lenivka lenivá

12.08.2011

Máme doma chlapíka, ale trápí mě, že se nechce přetáčet na bříško :-(. Ani nějak nemá potřebu se otáčet na bok, ale strašně rád pase koníky. V pondělí mu bude už 5 měsíců, myslíte, že je to v pořádku???

na břicho se taky nepřetočí - jen když ho dáme na bok, kde rád usíná... ale ze zad ne...
No a když se z boku ocitne na břichu a pak už ho to nebaví - tak začne křičet - aby ho někdo otočil. Takže zpátky to nedá vůbec. Jinak je taky na bříšku hrozně rád.

Taky jsem byla nesvá, že malá se netočí extrémě brzo jako tady některé píšou, ale pak jsem si řekla dost, malá má času dost, nebudu na ní chvátat a ať si to užije na zádičkách a její čas příjde a když jí bylo 6 měsíců a týden jak se jedno ráno otočila na bříško, to jsem si myslela, že to je náhoda a přetočila jí zpátky, za chvíli byla na bříšku znova, tak to už nebyla náhoda a do oběda se točila i zpátky, takže si dala na čas, ale zase v jeden den se otáčela na obě strany. Takže opravdu vydrž a dej mu čas, musí najít techniku a udělat si svaly, aby mu to šlo a pak to půjde najednou a budeš valit oči taky. Já jsem se už smířila s tím, že malá bude i chodit později (já prý si dala taky na čas a dneska to na mě teda není vůbec vidět, chodím jako každý:-)) a přestala jsem to řešit a jsem obě klidnější a dělá lépe pokroky, takže hlavně pohodičku domu přeju... :-)))

Tak jsem se na to dneska ptala dr. ( sli jsme na ockovani ) a pry je to v poradku, ze kdyby se jeste netocil v pul roce, tak neco vymyslime, jako rehabilitaci... i ona pry mela deti, ze se ji tocili az kolem 6teho mesice :-)

Ahoj. Nase mala ma uz skoro sedm mesicu a na bricho se pretocila teprve pred tydnem. Ona se v jednom kuse pretaci na boky uz asi od tri mesicu, to ji jde moc dobre, ale na brise ji to nebavi, tak co by se pretacela, ze jo :00: . Ona uz je vzdycky skoro uplne na brise, jenom trochu mrsknout nohou, chvilku tak vydrzi, a pak se obrati zase zpatky na zada a navrch z toho ma desnou prcu. Jinak je moc sikovna. Na brise uz sebou fakt mrska, dava kolena pod sebe, zveda se na natazeny ruce a spoustu jinejch veci, jen to pretaceni ji holt moc nevoni. Neboj. Vy mate fakt jeste kupu casu.

Jako bych to tady psala já, ale před rokem :-) My jsme dubínci 2010 a malej se poprvé přetočil v 5. a 1/2 měsících. Neboj vše je dobré, každé mimčo je jiné ;-) A nebudou vám teprve 4 měsíce? :-o

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka