asi to klaplo!

12.08.2011

ahoj holky..vždycky jsem měla cyklus 28dní,ale co zkoušíme mimi(3měs),tak jsem měla cyklus 26dní a ružový výtok předem,který jsem nikdy nemívala..dnes jsem měla dostat menses,moc jsem toho nenaspala,na zachodě nachystané vložky,i těhu test..(puvodně jsem ho chtěla dělat kdyžtak až v nedeli),ale zvědavost silnější a je to tam asi!ružový stín!!!doufám že bude vše ok,a v neděli silnější čárka..test je z kaflandu,žádná značka..nemužu uvěřit!!!potichu se raduju,ale ještě se bojím aby to vše tak fakt bylo....už týden mě bolí podbřišek naMS,sem tam bolest a motání hlavy..návaly horka,hodně bíleho výtoku po ovulce,a týden mám zvýšenou teplotu nad 37..a před MS kdy mívám výtok vždy, tak skoro ted defakto nic...

holky moc vám děkuju...potichu se těším,trošku i bojím...za týden skočím k doktorovi a uvidíme:),ty co jste v dubnátkách,přeju hezké těhulení,těším se že snad budu s váma,a snažilkám přeji at se brzo zadaří

Moc gratuluju a ať jste zdraví!! :-) Další dubňátko!!!!
Asi bysme na tom byly podobně, já jsem dnes asi 28-29dc a už týden mám //.
Drž se :-)

Vsadím se, že to bude v pořádku, u negativního testu není vidět nic.:) Předběžně gratuluji, snad budu moct pogratulovat ještě jednou.:)

Ahoj, tak vidím, že jsme na tom dost podobně. já měla dostat ms včera, ale nic, ale test mi teda nic neukázal. akorát mě bolí prsa, jinak žádný příznak ms. testy jsem si ale dělala už 2 a všechny negativní.tak uvidíme. tak ať máš v neděli na testu hezký dálnice :-)

In reply to by marcy

Jeee, Marcelko, tak že by už teď??? My už od března bez ochrany a pořád mrcha chodí... mám rodičák na dva roky, tak to už nestihnu... každopádně už bych chtěla, ale zrovna dneska to přišlo... no, ona ta frekvence holt nebude asi odpovídající... no, nějak jsem se rozpovídala... tak jestli si to přejete, tak ať to vyjde, papa, pozdravuj Juráška.

In reply to by marcy

Tak to strašně moc držím pěsti.:) Mně také první test (předpokládaný den začátku ms) vyšel negativně a o pár dnů později už byl jasně pozitivní.:) Koukej se co nejdříve ozvat, jak jste dopadli.:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka