Nutrilon AR

10.08.2011

Ahojky všichni, chci se zaptat, zda některá z vás dávala mimču Nutrilon AR proti ublinkávání? Zajímá mě jestli jste měli také problémy s tím, že prckovi bolí bříško a nemůže se vykakat? Malá mi kvůli tomu dost kňourala a tak jsem se rozhodla přejít na normální příkrm, na normální Bebu. Je asi lepší, když bude ublinkávat, než aby ji bolelo bříško a nemohla se vykakat :\/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

nutrilon AR1 asi od našich třech týdnů. normální nutrilon mi házela obloukem. takže jsme na něm už skoro od začátku a dáváme ho 6x denně. A dr. říkala, že v něm mám normálně pokračovat. A s kaděním nemáme problém. zkoušela jsem přejít na bebu AR, ale ta není tolik hustá a tu mi taky blije, a taky ta beba dělá příšerný žmolky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No vidíš to?! Tak o tom, že bych to měla kombinovat s normálním příkrmem mi doktorka nic neřekla :#o: Ach jo! No já zkusím používat jen normální Bebu a uvidíme jestli se už malý třeba to trávení trochu neustálilo. A když ne, tak koupím Bebu Ar (prý se taky vyrábí) a budu to kombinovat, třeba ráno jí dám Ar a zbytek dne ji dám normální, aby na noc byla v pohodě. Ti doktoři mě dokáží vážně někdy naštvat :€{€:

Zdeňka a Vikča

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jj, kojím a jen dokrmuji. No já jsem zkoušela ten Nutrilon Ar protože tu Bebu Ar tady v lékárnách nikde neměli.

Zdeňka a Vikča

já dávám nutrilon AR, ale my máme prokázaný reflux jícnu. Po tomto mlíčku zácpu nemá, bříško nás bolí stále a to je nám 8 měsíců pryč.Ale to nás bolelo i předtím :) Jinak předtím jsem dávala Bebu HA a používala jsem na doporučení lékařky sirup Gastrotuss baby, dávalo se to po vypití mlíčka na zahuštění, tak samo se dá koupit i Nutriton, to je zase prášek. Záleží, jak moc ti blinká. Ono pokud má miminko reflux, tak to je i nebezpečné, může se vráceným mlíčkem zadusit. Takže určitě vyvýšit postýlku, my máme doporučený i monitor dechu, je dobré miminko hned po jídle nedávat ležet, ale mít v pololehu, mlíčko by si mělo vypít na dvakrát, v polovině pití nechat odříhnout, to odříhávání je hodně důležité.

In reply to by ssiissiinnkkaa

Ahojky postýlku máme vyvýšenou. Já kojím z obou prs a ještě dokrmuji UM. Když ji nakrmím z jednoho prsu, dám ji odříhnout, z dalšího prsu, zase odříhnout a po příkrmu taktéž. Samozřejmě se jí to nepovede vždycky, tak ji nechám chvilku lehnout a po chvilce ji vezmu do náručí a to už si většinou odříhne. On jí ten Nutrilon asi pomohl, protože už teď vážně tak moc neblinká, ale i předtím to nebylo tak hrozný. Doktorka nám to prostě doporučila a tak jsme to vyzkoušeli, ale když vidím, že tlačí a má pak dost husté kakání, tak ji nechci trápit. Ona mi i pak míň papká, protože je plná a nemůže se vykakat. Kdybych jí nepomáhala přitahováním nožiček, tak by se snad ani chudinka nevykakala. Když máte prokázaný ten reflux jícnu, tak je to asi o něčem jiným a je dobře že vám ten Nutrilon problémy nedělá. Asi teď vyzkouším asi týden tu normální Bebu a uvidíme. Třeba se to už u ní zlepší a nebude blinkat, no uvidíme. Díky moc

Zdeňka a Vikča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka