Genetika Olomouc

10.08.2011

Ahojte :a: ,
dnes jsem byla na kontrole a dr. mi dal číslo na genetiku do Olomouce, že se tam mám objednat. Není to moc brzo? Ale asi než mě objednají, tak to bude trvat, že?:)
Chtěla jsem se zeptat, co se na takovémto vyšetření dělá, vezmou krev a pak kontrolují plod?
Myslíte, že to v té fakultce stačí? Že ta vyšetření budou přesná, nerozumím tomu, ale slyšela jsem, že některé maminky si chodí a doplácejí za nějaká lepší vyšetření..

Děkuji moc za odpovědi a za trpělivost.. jsou to pro mě všechno novinky :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj
tak to jsme těhotné asi stejně. Ale mě si doktor objednal na 1. kontrolu až 23.8. Dnes jsem 5+3. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli už bylo něco vidět na UZ? Díky.
Já jsem byla poprvé na genetice u dr. Poláka, sice byl moc milej ale teď půjdu do FN, nechce se mi dávat zbytečně 1400 kč.
Hodně štěstí :)

Ahoj, já jsem poprvé byla u dr. Poláka, nyní ve fakultce... obojí vyšetření bylo naprosto stejné, na stejné úrovni, jen s tím rozdílem, že ve FN jsem ušetřila 1400 Kč... takže doporučuji fakultku... máš to zadarmo a vyšetření se dělá naprosto stejné... udělají ti podrobný UZ a vezmou krev a společně podle toho vypočítají riziko VVV...

Ahoj tak ja jsem byla ve falkultce na genetice v 11tt a pak jeste jednou pozdeji (myslim kolem 20tt?) a pokazde jsem byla velmi spokojena. Poprve me vysetrovala zenska a podruhe chlap a pokaze uplne v pohode, oba byli velice prijemni a odpovedeli mi na vsechno co me zajimalo. Vzali m i krev, udelali ultrazvuk, dali mi obrazek a sla jsem domu.

proc musis jit na genetiku?me obednali asi za 14dni,
mam s nima bohuzel spatnou zkusenost uz by me tam nikdo nedostal
preji at je vse v poradku
:a:

In reply to by martina2105

dnes jsem byla na kontrole u dr. a řekl mi ať se objednám. Už jsem tam volala a jdu 19.9. takže to bych měla být 11+7 tt, takže to tak asi má být. Asi to tak dělá, protože žádné předpoklady v genech asi nemáme, nevím o ničem.

In reply to by martina2105

dnes jsem byla na kontrole u dr. a řekl mi ať se objednám. Už jsem tam volala a jdu 19.9. takže to bych měla být 11+7 tt, takže to tak asi má být. Asi to tak dělá, protože žádné předpoklady v genech asi nemáme, nevím o ničem.

ahoj objednat určitě už ted vemou tě až ve 12tt ,ale maj tam vždy narváno,vemou ti krev a vyšetří a objednají na další kontrolu ,stačí jít na fakultku já si připlatila a nic převratného se nekonalo ;) vše jak ve FN .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka