odsávačka

10.08.2011

Přeji krásný den...Holčiny, prosím můžete mi doporučit nějakou odsávačku nudlí, která fakt vydrží? Máme už druhou Baby-Vac, ale vždycky mi ten plast po čase popraská. Teď čekáme další mimi, takže min. dva roky zase budeme odsávat. Používáme ji docela často, protože přes zimu používáme odsávání jako prevenci před rýmou, jak nám doporučil Dr. na ORL. Děkuju za tipy. :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, myslím si, že jsi narazila na nějaké vadné kusy, protože my jí máme taky (a je určitě nejlepší z nejlepších), naší malý jsou 3 roky a při rýmě odsáváme pořád (koupili jsme jí, když jí byly 2 týdny), protože sice smrká, ale nevysmrká to tak jako s odsávačkou a budem určitě odsávat i dál. Tak Ti sice neporadím, jestli je některá lepší, ale myslím si, že nic jiného lepšího není než odsávačka přes vysavač. :one: :a:

In reply to by mirindas

Taky jsem pro odsávačku na vysavač, ale třeba nějakou skleněnou nebo tak - ten plast mi vždycky praskne - jak to rozpojuju a dávám dohromady, tak to prostě popraská. Dokonce mi křupou i ty nástavce a to s nimi nic nedělám, jen je tam zasunu...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka