druhé těhu - šok - potřebuji radu

10.08.2011

Ahoj holky,
Tak se jdu trochu vypovídat. Mám ročního chlapečka, a další miminko jsme plánovali až tak za dva roky. Ale co se nestalo. Než jsem nasadila antikoncepci (do 11m jsem kojila, tak jsem žádnou nemohla mít), tak jsem otěhotněla. Jenže to jsem ještě nevěděla, šla jsem k dr, že chci prášky. On mě vyšetřil, a řekl mi, že mám nějakou cystu na děloze. Nicméně antiko jsem měla začít brát. Brala jsem ji 12 dní a začalo mi být špatně, jako když jsem poprvé těhu. Tak jsem si ze srandy udělala test. No takže sranda přestala být, dvě //. Byl to šok. Je to třetí den, co to vím. Jsem strašně naštvaná na toho dr, že nepoznal těhu. Myslíte, že by mohly prášky ublížit a poškodit, když jsem je brala 12 dní?
A pak bych se chtěla zeptat, jestli má někdo druhé mimčo taky takhle blízko u sebe? Malému bude asi tak rok a 8m, až se to druhé mimčo narodí. A jak jste to zvládli? Mám pocit, že budu mít doma dvě miminka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
nám se také neplánovaně stalo, ze zdravotních důvodů jsem nemohla HA a když bylo malé 5 měsíců otěhotněla jsem, byl to šok, pro mne i pro manžela, ale vše se zvládlo, máme holčičky od sebe 14 měsíců... starší je dnes 18 měsíců, miminku jsou 4 měsíce.
Dnes už bych neměnila, jsou to moje sluníčka.
Přeji hodně zdravíčka :a: a pohody a spokojené těhulkování

Ahoj, já myslím, že to miminku neublížilo, jak tady již někdo psal spoustu holek bere antikoncepci a ani neví, že jsou těhotné.....moje mamka nás měla 18 měsíců od sebe a zvládla to, takže to zvládneš určitě taky.

Ahoj, neboj, je tolik holek co otěhotněly přes antiko.
Já mám kluky o sebe rok a půl a věř mi.Dá se to ;)

Ahoj :) neboj, to dáš, já mám teda děti od sebe 2 roky čtyři měsíce, a tak nějak bych chtěla i to třetí, ale mám kamarádku která má tři děti s pauzama rok pět měsíců a rok sedm měsíců, termín třetího porodu měla přesně tři toky po tom prvním, a zvládá to. první rok dva budou naročnější, ale pak to bude o to lepší, že budou blíž k sobě, víc si vyhrajou atak;) :a:

Ahoj, neboj kamarádce se přes HA narodila krásná zdravá a mooc šikovná holčička... A já čekám druhé mimi začátkem listopadu, to bude synovi 17měsíců a zatím těhu v poho (a to se starám sama, manžel chodí domů až kolem 7 večer), ani nestíhám vnímat jak rychle to utíká... A jak to bude až bude mimi s námi? Uvidíme, zvládají to jiné, tak my taky! A otěhotněla jsem přes kojení i Azalii...a taky jsem hodně zvažovala jestli si mimi nechat..jsem ráda, že jsem ho nedala pryč (zatím :) )

In reply to by meloncillo

jsem ráda, že v tom nejsem sama a jsem ráda, že holky, které se rozhodli tak jako ty nikdy toho nelitovaly a te´d jsou rádi. douvám, že u nás to bude také tak. Jinak jak jsem psala, je to třetí den, co to vím, tak jsem pořád v šoku. ale mimčo si necháme. ted se jen budu strachovat, aby bylo vše v pořádku.

In reply to by Pytris

Asi vím, jak ti je...pro mě to byl taky šok...tři dny jsem probrečela a nevěděla co budu dělat...ale jednou ráno jsem se probudila a měla jsem ve všem jasno.... ;)
Taky jsem měla obavy, ale všechno je OK....i u tebe bude, neboj se.

In reply to by meloncillo

mluvíš mi ze srdce, akorát nejsem ještě v té fázi, kdy budu mít jasno. ale mimčo si necháme. koneckonců je mi třicet, a druhý mimčo jsme chtěli jednou, sice né tak brzy, ale chtěli. byl by nesmysl to řešit přerušením. jen doufám, že bude mimčo v pořádku.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Můžu se zeptat? A budeš mít pouze jeden kočárek a starší prcek bude už běhat po svých?

já mám děti od sebe také rok a 8 měsíců. Klidně bych šla do toho znova. tedka májí 4 a 2 roky a za 4 měsíce přibude do party 3. Ale už se moc těším. Ničeho se neboj, jiní zvládli, ty také.

Neboj nejsi jediná která brala antinu a byla těhule. určitě to bude v pořádku. Jinak já mám doma 15 měsíční cácoru a příští měsíc budu mít další princeznu.Ale je to plánované, takže také nebudu vědět kde mě hlava stojí.Ale zas si budou třeba rozumět. :a:

In reply to by Pytris

15měsíční dítě je trošku odrostlejší mimčo. Určité věci už pochopí, ale spíš takové základní. Když bude šikovné, tak se třeba samo nají i když s tvou menší asistencí :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zítra jdu k tomu mému dr, který nepoznal těhu. tento týden, když jsem to zjistila, tak má dovolenou. ale zítra tam už je.

ahoj, a proč jsi při kojení nemohla brát AT? jsou 2druhy AT které jsou vhodné i pro kojící. Tvůj doktor bude asi pěknej vůl. Snad prášky miminku neublíží. Tohle je takové riziko. Švagrová brala prášky více jak měsíc než zjistila že je těhu a bohužel to nedopadlo dobře. Tak určitě 2 miminka mít budeš. Já si to nedovedu představit. Ale už se stalo. Co se dá dělat :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka