Holky prosím o pomoc

10.08.2011

Prosím o kontak na maželskou poradnu,jestli někdo ví o někom nebo tam sám chodil.Našla sem jen jednu neplacenou psichologickou poradnu,ale radši bych kdyby měl někdo s nějou zkušenost. Bohužel ale z rozpočtu nejsem schopná platit sezení .Jde o problémy v manželství a konečně je manžel schopnej někam jít.Podle mě to je jediný záchraný bod co jssem ještě nezkusila. Jinak už mi zbývá jen prodat byt a rozvést se trvá to už moc dlouho a jsem vyčerpaná ....
Předem děkuju Lucka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nevím, z jakého jsi města. Jsou rodinné a partnerské poradny (dříve manželské), síť těchto poraden je celorepubliková, konzultace tam jsou zadarmo. Můžeš tam jít sama nebo i s partnerem. Stačí tam jen zavolat a domluvit si schůzku. Konzultace tam může být pouze jedna, nebo opakovaná. Já jsem z Brna a tady je těchto poraden několik (asi 4-5). Stačí do vyhledavače zadat rodinná poradna a jméno města. Popř. se podívat na oficiální stránky města - tam často jsou odkazy na tyto bezplatné poradny (bo zřizovatelem je nejčastěji kraj/město). :-) Hodně štěstí, ať se Ti dostane pomoci, kterou potřebuješ.

já myslím, že jsou všechny neplacený... Ale nevím. nevím jaký náš problém, ale až tak moc bych asi od toho nečekala. Jinak já jsem měla nějaké problémy v těhu, byla jsem skoro na prášky a našla jsem nějaké stránky, kam se dalo napsat a oni docela rychle poslali nějakou radu. Byla to taky nějaká psych. poradna on-line... už nevím, ale docela mi to tenkrát pomohlo :a:

In reply to by Iveta K

Děkuju ale toto se týká teda hlavně manžela je z něj uplně někdo jiný potřebuju aby nám někdo pomohl,je to tak že to trvá třičtvrtě roku a prostě jednou mě držel i za ruku a kdyby malá nezaplakala tak nevím ,na to konto napadl kolegu v práci až ležel v nemocnici.ted jsou to tři týdny prostě podle něj dělám vše špatně atd.opět měl konflikt,jen vyhledává důvod hádky.a sám neví co byl ten impuls že se tak změnil s takovým člověk co je z něj ted bych si nevyměnila ani slovo.A to že mu to něco řeknu já tak nebere ale od cizích ano tak doufám v poslední možnost . a bohužel i po netu jsem koukala tak většinou nejnižší taxa za jedno párový sezení je 500 a na to opravdu není :§)

In reply to by Luciášek85

Já Tě nechci brát iluze, ale v tomhle případě bych na poradnu nesázela. Pokud je agresivní, on se nezmění. Možná nějaký čas dokáže hrát hodného,ale časem se vrátí do starých kolejí. Myslím, že máš na víc, než čekat jestli dostane rozum. Myslíš, že je to člověk, ktrý tě bude oporou ?? Já bych on něj rychle pelášila pryč :k: Kdysi jsem řešila podobný problém ( taky i v poradně) a prostě to nefungovalo. Největší chyba je, že si myslíme, že se změní. Není to pravda a jen je škoda těch let, které trávíš s někým, kdo si tě nezaslouží :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky