Myom

17.06.2008

Ahoj holky, našli mi vlevo od dělohy 6 cm myom a teď jsem v 16. týdnu. Jak probíhalo Vaše těhotenství s myomem a měli jste nějaké komplikace? Moc se bojím o miminko a doufám, že všechno dobře dopadne :cc): Díky za odpovědi ahojky :a:

Ahoh Rozárko, jen to chce klid mě ašla dr myomy asi 3 větší a ostatní menší. Ten největší mel 6X6 cm. když jem otěhotněla tak myom začel hodně růst a byl jen o 2 cm menší než miminko. ale dnes jsem byla na kontrole 26 tt a byla jsem uklidněná že myom se zastavil a dokonce i trošku zmenšil. Zatím neroste a doufám že už ani neporoste.
Budu rodit císařem protože placenta je přirostlá k myomu ale hlavně když to všechno klapne.
Zatím vítězí mimčo nad myomem už má zkoro 1 kg a 35 cm. Tak ti držím palečky. a hlavně klid. Papa

In reply to by jeny

Děkuji Ti moc, hodně si mě uklidnila! Přeji Ti zdravé a krásné miminečko :cc): My to nějak zvládneme, už se nemůžu dočkat, až ho budu držet v ruce :e): Měj se krásně :a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, všechno dobře dopadlo:-) Mám krásnou zdravou 2,5 letou holčičku a myomy se po porodu sami ztratily! Teď jsem znova těhotná, ale je tam cysta a jsem nyní 9+1 a na dnešní kontrole odpovídám 6+5, což je nějaký divný, skoro o tři týdny rozdíl a je tam jen žloutkový váček, prý počkáme do pátku, jinak pak revize dělohy, ch jo...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka