Novinky od nas a placenta dole

06.08.2011

ahoj holky!!! Dlouho jsem tu nebyla. Dari se nam dobre az na dalsi hospitalizaci v nemocnici. Mela jsem opet zaludecni zachvat se zvracenim, nechali si me tam 3dny a mela jsem nejaky bilkoviny, bakterie a cosi v moci. Ale jinak se nam dari skvele! Byla jsem na velkem ultrazvuku, HOLCICKA nam roste krasne!!! Ano ano je to holcicka :°*°: ! Jsme mooooc radi!!!!! Jedina vec, Co me moc nenechava klidnou je, ze mam hodne nizko placentu. Mam ji 6mm od cipku. Musim jit na dalsi specialni ultrazvuk za mesic a zkontrolovat, jestli se zvetsenim delohy posunula vic nahoru, jinak bych asi musela rodit cisarem a posledni mesice bych musela byt vic v klidu. Mate s tim nektera zkusenost???

Ahojky,
no tak to konečně vyšloooooo, jupííííí :\x: a ještě vytoužená holčička, to jupí 4x :\x: :\x: :qu: . Já se omlouvám, že jsem nepogratulovala dřív, trochu jsem to tady zanedbávala péčí o tu moji ďáblici.
Budu Ti moc držet palečky, aby se vše dalo do pořádku a poslední měsíce těhu si jen užívala a nemusela rodit císařem. Ikdyž je to pohoda :). Opatruj se mamino:) a co jméno pro holčičku ?

In reply to by Damicka

Ahoooooooooj!!!!! Jak se vam dari????? Jak se ma holcicka a jak se jmenuje? a jak se mas??? My uz jsme vymysleli jmeno pro tu nasi dablici (v brisku se hybe o stosest, porad tam radi a radi ;-)!!!) bude se jmenovat Cristina Adele, nevim, jestli si pamatujes, ziju v italii, tak proto ta cizinecka uprava ;-) Napis urco novinky, jsem hrozne zvedava!!!!!!!!!

In reply to by mooona

Hááááááj :),
no my se máme výborně. Malá je skvělá. Narodila se v březnu a jmenuje se Laura. Je to moje ďáblice. Musim se přiznat, že první 2 měsíce byl tedy očistec, to od rána do večera řvala, řvala, řvala...já byla na provaz. Bohužel nekojíme, vydrželo nám to jen 6ti nedělí plně, od 3. měsíce jsme plně na UM :(. Malá mi moje mlíčko furt blila. Neublinkávala, ale házela mi šavle a navíc po každém koju měla do půl hodiny hlad. Takže jsme začaly dávat Bebu od Nestlé a je to. Malá je spokojená, teď se naopak od rána do večera směje a furt " kecá ", jednou z ní budu mít hlavu jak pátrací balon :C]]: . Je moc šikovná, dneska na nás vykouknul žub :€Ss€: a začala si sedat. Přitahuje se za ruce, od 4. týdne pásla koníčky...no je to moje šikulína, co Ti budu povídat, moje největší štěstí. Přiznám se, že po porodu mě trochu chytila poporodní deprese a nebyla semnou řeč, ale dala jsem se dohromady a jsme v klidu :). Jinak jsem rodila císařem, malá byla KP a přiznám se, že to byla neskutečná pohoda. Nic mě nebolelo, už druhý den jsem se postavila na nohy....super ! Bohužel na kontrole u mého dr. po 6ti nedělí mi zjistil, že mi špatně sešili dělohu, tak se budu modlit, aby se nám časem povedl sourozenec. Aby taky nebyla malá moc rozmazlená, ale nebudu lhát...já i táta jsme z ní naprosto vydřený a zatím jí prochází úplně všechno. Zrovna dneska jsem se na ni zlobila, ale asi 10 vtěřin...ono stačí, jak se na mě podívá, usměje se a je konec :\x: , má nás obmotané kolem prstíku slušně, skrček jeden :C]]: . V pondělí s ní jdu poprvé plavat, tak jsem na ni zvědavá :C]]: .
No to jste vybrali krásné jméno, fakt moc.....to se vám povedlo, hele :). A kdy máš termínek ???? A jak se cítíš, co budoucí pan otec ???? Šup, šup...taky jsem zvědavka :C]]: . Hlavně se opatruj :)

In reply to by Damicka

Laura je mooooooc krasny jmeno!!!!!!! A jeste navic takova sikulka!!!!!! To teda musite mit z ni velikou radost!!!!! Jinak ten porod cisarem nebo normalni porod ma sve klady a zapory. Ja jsem hrozne chtela rodit normalne, ale ted mi je to celkem jedno, hlavne, ze bude mala v poradku!!!!! To je ted pro me ta nejdulezitejsi vec a priorita!!!!!!!!! Jinak ted se citim v pohode, ale taky jsem bohuzel byla v patem mesici dvakrat v nemocnici, mela jsem zaludecni zachvaty, ale ted tuk tuk vse v poho. Teda mela jsem ted dve noci za sebou takovy ten pocit na tlaceni, se mi stahly dolni brisni svaly, vubec to nebolelo, ale bylo to neprijemne. Volala jsem pak dr a ta mi rekla, ze to asi bylo to tvrdnuti briska a ze by to melo byt v poradku, pokud se to nedeje moc casto. A muj manzel se tesi velice, oba se moooooc a moc tesime na tu nasi malou dablici!!!!!! Taky se moc a moc opatruj!!!!!!!

tak koukám,že máme sejný problém.Zatím nekrvacím,šetřím se a čakáme do 30tt jestli se placenta ještě nepovytáhne!!!!!Jinak mě taky už informoval o císařském řezu apod....

In reply to by LeňaBeňa

jo jo, je to pekne blby!!! Ale pry se vytahne. Treba kamosce se vytahla az tesne pred porodem po 30tt a mela prubeh tehu na jednicku, tak me to uklidnilo. Kdyz jsem si precetla, co by to vse mohlo znamenat... ale ted jsem pozitivni a doufam, ze vse bude ok. I kdyby se nevytahla, mrzelo by me nerodit prirozenou cestou, ale co, hlavne, ze mimi bude v poradku!

Nám se vytáhla aplacenta až v 35tt, zato se nám malej neotočil,takže nás čeká císař tak jako tak:)

já jsem 28+4 a 18.8.,to budu 30+2 mě čeká ULZ ve Fakultce,protože mam taky nízko placentu-1cm od branky a rozhodnutí,zda si mě nechají v nemocnici.Tady v Plzni se čeká do 30tt a pak dělají rozhodnutí o hospitalizaci a císaři :jawdrop: ,pokud se nezačne nic dít dřív(krvácení)Taky čekáme holčičku-Sárinku :qu: Už ted nesmim nic dělat a mam klidový režim,ani :*O*: Tak uvidim,co bude.Opatrujte se s holčičkou a šetři se. :a:

In reply to by jelena1980

U me porad dole, nepoposunula se o nic. jsem ve 26tt, takze mam jeste cas, ale i tak. Jsem zvedava, jak ti to nakonec dopadne, ale neboj tak ci onak, vse bude v poradku!!!!!!!

Ahoj, já jsem teď ve 34+1 a ve 28+1 jsem byla hospitalizovaná kvůli bolestem břicha a placentu jsem měla strašně nízko... Musela jsem potom jen ležet. A když jsem byla na kontrole v 31+0 tak krásně stoupla nahoru a už to mám vpořádku. :///:
Takže se s tím zbytečně netrap. Třeba se ti zvedne nahoru, jak bude mimi růst. :j)
Pa pa a pohlaď :°O°: v :€O:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Sandro!!!! Jakpak se ti dari??? Jakpak se mas??? uz mas jmeno pro tvou holcicku??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky