Dnešní první návštěva CAR

03.08.2011

Ahoj kočky..Tak dnes jsme byli poprvé v Car Eurofertil v Ostravě..A máme smíšené pocity oba dva!!Takže dr.byl super vše nám vysvětlil a řekl nám,že naše první IUI bude už příští týden no to nás zaskočilo a vyděsilo a taky řekl,že v jednom menzes cyklu udělá hned dvě inseminace tak tomu nerozumím už vůbec mněla jste to taky tak některá??No a to by se opakovalo po dobz 3 měsíců a pak prej šup na IVF,ale to až co ukažou testy vzali nám krev a spermíky i když vše vyšetření už máme a je ok..Holky je mi zle mám od té navštěvy nervy na dranc a jsem smutná!!!Dr. nám řekl,že šance je 12% že otěhotníme po IUI i když jsme podle testu ok:-((Je nám na nic je to takové divné když se už nesnažíme o miminko jen my dva,ale ještě další lidi jsou u toho:-((Mám nervy co nás ještě čeka...Ptala jsem se sestřičky kolik to IUI stojí a prej to platí pojištovny takže krom pregnylu a clostíku nic..A to IVF je prej do 20tis.víc ani omylem což nás zarazilo kdyby se nám pořád nedařilo tak asi budeme řešit peníze ach JOOO

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,prosím tě-vůbec se nenervuj,naopak buď ráda, že se něco začne dít a ty budeš zase o krok blíž k vysněnému miminku.
Ikdyž to třeba napoprvé nedopadne,pořád je naděje že se to podaří příště.Tak tomu věř a ono to vyjde.
Jo a já jsem za IUI platila 1500 plus Pregnyl.

In reply to by Olivie 2

Ono to asi záleží na tom ta cena,do jakého CARu chodíš.
No nepovedlo se to,ale já doufám že příště třeba......nebo nakonec IVF-ale jednou to prostě vyjít musí-ale to čekání je hrozně dlouhý..........

ja se v tom nevyznam,ale prijde mi to divne,nedela se inseminace kdyz je ovu?nebo to ti to daj ob den? to je fakt divny :00:
kazdopadne drzim palecky at se to podari na 1sup a mate to :k: :a:

In reply to by martina2105

Jasně že se dělá když je folikul(y) připravený na prasknutí a pro lepší šanci se to "pojistí" ještě druhý den nebo ob den. Je to vlastně jako plánovaná soulož, při snažení se taky doporučuje hupsnout na to ob den... :-)
Nic divného na tom není, je to naopak lepší postup.

Olivie nesmutni a nebuď zaskočená, je to klasický postup, který dělají všechny CARy. Vezmou vám krev na infekční choroby a manžovi spermíky, aby věděli, zda to IUI má vůbec cenu a pokud ano, tak šup na to, není na co čekat.... Že budeš mít 2 inseminace v jednom cyklu je jen výhoda a máš tím větší šanci, že některá šikulka doputuje tam kam má, některé CARy to tak dělají, některé ne, náš CAR třeba inseminoval jen jednou. IOnseminace je 6x za rok na pojišťovnu, takže opravdu nic nestojí, IVF přijde na ty peníze co jsi psala skoro všude, je to okolo 20tis. plus/mínus.
Ničeho se neboj a ba naopak se těšte, že vám někdo se snažením pomůže a za chvíli budeš těhulka!
Držím palce a radím jen samý optimismus :-)

In reply to by Ala

Alo moc ti děkuji za komentař pomohlo mi to a dodalo odvahu no víc uvidíme v pondělí už se celkem i těším..A přistup mají superní a hned jednají to se mi libí i když nás postrašil tím že to třeba neklapne a pak to IVF do toho se mi nechce vůbec je to uplně mimo tělo a zatím na to nejsme psychicky připraveni:-(No nikdy by mně nenapadlo,že to budeme mít tak složité,ale to asi hodně holek tady..No a jak jsi na tom ty ALo??

In reply to by Olivie 2

No vidíš, to je hned lepší přístup :-)
POkud jsi mladá a nemáte žádný zásadní zdravotní problém, tak si klidně zkoušejte IUI a do IVF se nehrňte. My máme IVF za sebou, jelikož mě je už 34 a nemám moc času čekat a zkoušet.... holt jsme začali pozdě... ale kdo by čekal, že bude mít problém, že?
No ale hlavně že se zadařilo, jsem teď na začátku 31. týdne, takže už jen 2 měsíce a rodím!!! Bude to kluk a asi pěkně roste, protože mě ten pupek už pěkně tíží... ;-)
Držím moc palce ať se vám zadaří ať už s pomocí nebo přirozeně. A informuj!

In reply to by Ala

Alo tak gratuluji k chlapečkovy a přeji hodně zdravíčka...A zavidím za dva měsíce rodit bych taky chtěla,ale holt si musím počkat a taky něco zkusit:-)Rozhodli jsme se pro IUI a snad nám to dobře dopadne ještě ty výsledky a uvidíme co jak..Budu informovat o to se neboj člověku se tady aspon uleví...papa a pohlad bříško..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka