měsíc do svatby a rozlepený občanský průkaz

03.08.2011

ahoj holky. 10.9. se máme brát a ten můj mamlas má rozlepenou občanku :00: ! Za jak dlouho mu vydají novou, dá se vyřídit na úřadě i mimo hodiny pro veřejnost? A kdyby se to nestihlo - může mít u sebe jinej doklad, popř rodný list? Já bych ho nejraději roztrhla jak hada

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky, tak volala maminka přítele, že našla jeho pas :\x: :\x: :\x: ! Neměl ho ve svém bývalém pokoji, ale u nich v obýváku ve skříňce :\x: :\x: :\x:

Ahoj :a: tak to je jako ten můj. Když jsme se brali tak jsem to taky zjistila že má salát a ještě k tomu tam měl napsáno že je ještě ženatý(s bývalou) :€Ss€: :00: ale uznali to ale jak jsme šli pak měnit občanky spolu tak dostal pokutu 500kč.dobře mu tak :€Ss€:

Ahojky, tak jsem volala na pasové, a vyřídili by top do 4týdnů. Ale taky mi řekla, ať se domluvím s matrikářkou kde budeme mít svatbu, jestli to uznají. Tak jsem volala jí (naštěstí se bereme na vesnici, kde mě znají od malinka, takže znám matrikářku i oddávajícího) a ona říkala, že teď bude mít dovču, ale ať se v úterý stavíme a mrkne se, v jakém to je stavu. Prý pokud jsou čitelné údaje, tak nám to uzná a to rozlepení když tak řekneme, že se to stalo týden před svatbou. No ale chce jí vidět. tak držte palce, ať nám to uzná.
jinak děkuju moc za všechny odpovědi!!!

ahojik teka bych uz to neresila,max se zajdi zeptat na urad jestli to nevadi,myslim ze ne,stejne se bude strihat
hlavne to nenech nekde laminovat jelikoz ty klasicke laminovacky co se pouzivaji fotku"spali"a to uz by ses fakt nevdala.

Krásné datum - na moje třicátiny :#~: Já myslím, že nevadí poškozená občanka... tedy asi záleží do jaké míry, ale pokud jsou čitelné všechny důležité údaje, tak snad to vezmou... A stejně - nebude měnit po svatbě občanku?? (kvůli změně bydliště třeba nebo zápisu manželky :) )

nechala jsem si dělat novou občanku před dovolenou,protože byla tzv "salátové vydání"...trvá to 6 týdnů...dříve ti ji neudělají.Aspoň tak mi to bylo řečeno....nejde to slepit??

stačí, když zajdeš na magistrát na OP a tam ti ji zataví ( u nás jsou i čtvrtek a pátek úřední dny do 12 hod) a nebo jak psala maminka podemnou.. jinak na počkání se dělá, ale jen z důvodu ztráty, odcizení ... Pokud to není tak hrozné a jsou čitelné údaje tak bych to řešila jen tím zatavením ...

To mi připomělo mojí první svatbu.Nikdy předtím jsem občanku bývalého neviděla až v den svatby, kdy jsme ji měli předat a já si myslela že se ani nevdám. Tehdá byli ještě červené knížečky a on měll vytrhané všechny stranky krom 3 nejdůležitějších, pak to měl proděravěné, aby tam mohl přidělat kroužek a karabinku. No mohu říct že jsem myslela že nás pošlou domů, škoda že neposlali mohlo mi to už tehdá docvaknout co je to za člověka když se nedokáže postarat o důležité doklady.Ale tím jsem tě nechtěla odradit, zato tvůj nemůže že se rozlepila, ale pohlídat si to měl, když se chce ženit.A jestli máš strach tak si zajdi zeptat na matriku, kde se starají o svatbu a optej se jestli to vadí, stejně ti ji přestřihnou a budete muset dělat novou. :\r/ :a:

chm, nevim teda jak moc rozlepená, bych se asi zeptala na úřadě, pro jistotu... ten můj jí neměl přímo rozlepenou, ale měl jí strašně pomačkanou a rozedřený až udřený rohy a farář jí pak při stříhání prohlížel, sme se pak smáli, že ta občanka pomalu na první pohled vypadala, že se na ní oženil už čtyřikrát :s:
tak držim palečky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka