Měla tu nějaká maminka ditko v Praze na vinohradech odd.popáleniny??

25.07.2011

Chci se zeptat měla jste některá ditko v Praze na odd .popáleniny ???

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj, tohle si vůbec nedovedu představit. Věřim že to musí být na psychiku šílené.

In reply to by JaMiOn

Ty jo,ani to nemuzu cist..strasny...:-( probuh co se ji stalo?Koukala jsem ze se te tady na to ptalo uz vice lidi a neodpovedela jsi,to je fuk,kazdopadne at je mala co nejrive v poradku :h: ,na psychiku to musi byt sileny,me by urcite umistily na psychiatrii,ale kazdopadne bych tam s ni zustala stuj co stuj....v takovych chvilich te dite silene potrebuje mit u sebe.... :h:

In reply to by Rendulik

Ahoj no bylo to šílený , a s malou to nejde odpovídat ted spinká tak se snažím .. No jezdila v chodítku a ja nez jsem se otočila tak bylo pozdě ... chytla za šnůru od konvice a přitáhla jí ... a vzala ji do ruky ... a polila si ručičku ... už je doma jsem ráda .... a je ze všeho hrozně vylekaná... se nedivím to chování těch sester ... no děsný

In reply to by Pussinka38

Hrozny,hrozny,hrozny :§) ,hlavne ze je beruska uz relativne oka,to jsou sileny hruzy s tou varici vodou :€\€: Ja bych se prave silene bala,jak by s Esteli zachazeli,takze bych tam proste s ni byla,jen pomysleni,ze ji delaj neco co nevidim,nebo nebo jsou na ni zli,bych zabijela....,ale kazdyho vec,holky at je maly brzy lepe :h: a ma to moc?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, nevím, jaký má malá rozsah popálenin a jak jsou hluboké, ale pokud lékař řekl, že by jí mohli pustit domů a všechny pooperační převazy proběhnou bez komplikací a transplantáty se uchytí, tak ti jí určitě domů pustí. Zbytečně dlouho tam nikoho nedrží. Jen počítej s tím, že tam budeš muset ještě dlouho dojíždět a hlavně o jizvy se moc moc starat, aby malá měla co nejmenší následky! To je škoda, žes tam nemohla s malou zůstat, maminky tam mají moc dobré zázemí. Přeju, ať všechno probíhá v pořádku, kůžička se pěkně uchytí a máš malou co nejdřív doma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka