jesličky nebo školka

02.08.2011

Ahoj holky chtěla sem se zeptat do kolika let jsou jesličky? Do tří? Malý jsou dva roky a chtěla bych zkusit jí dát do školky. Nebudou pro ní lepší jesličky? Zase si myslím že by bylo lepší kdyby byla mezi staršími dětmi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

No vzhledem k tomu, ze deti do skoly berou vetsinou ne driv jak ve trech letech tak bych rekal, ze jesle jsou do 3let mozna i do 4let.
Ja taky hlasuji pro skolku. Nase mala mozna pujde do skolky ted od zari. Jsou ji dva roky. Bohuzel jsem se musela vratit na plny uvazek do prace (2lety rodicak) a tak posupajdi. ted to placam s manzelem a kamaradkou na hlidani.
Zrovna dneska se jdu zeptat do skolky k pani reditelce. Sice jsem prosvihla zapis, ale pani reditelka vypadala, ze by mi ji vzala i tak. Ono zalezi asi hodne na skolce (kolik ma deti atd...)

ahoj , taky hlasuju pro skolku ale teda u nas se do skolky hlasi deti v breznu, takze se obavam ze jsi to prosvihla ...

In reply to by Danzy

no má jsem znova na mateřský, takže vůbec nemám jistotu, že my jí vezmou. No chtěla bych aspoň na těch 5 dní v měsíci, aby si zvykla a byla mezi dětmi. Tady na sídlišti je to hrozně narvaný tak bych zkusila asi církevní školku, ale ty mají zavřeno i v srpnu, takže se půjdeme zeptat až v září. No třeba by od novýho roku to šlo.

In reply to by andulicek

no u nas v tom formulari - prihlasce do skolky je zamestnani matky , takze ho tam vypises, ale jestli je matka doma na to se nikdo nepta .... vsak uvidis co ti povi, navic , vzdy se nejake nahlasene dite muze odhlasit a bude tam misto ...

nevim presne jak u vas ale podle me stejne jako tady jsou jesle do tri a skolky uz nektere od dvou ja mela malou v jeslich od 1,5 roku a ted v zari ji budou 2,75 a jde do skolky. ja bych brala hned skolku byt tebou aby jsi behem roku mala nemusela zvykat zase na neco jineho

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka