9. týden:-)

07.04.2008

Dobré ráno těhulky, tak jsme dneska v 9. týdnu:-) je to krásný pocit až na to že jdu do první poradny až za 14 dní, takže jeste nemáme ani fotečku:-((( nevíte kolik by mel merit plod?? my meríme 3 cm to teda bylo v 8tt ale i tak se mi zdá docela hodne, nekteré píšou že tuto velikost meli až pozdeji.....A taky me začala bolet ledvina a docela i bríško:-( doufám že to bude v porádku.

Ještě jsem zapomněla zmínit, že prcek se mnou musel dost zažít...prodělala jsem akutní zánět močového měchýře a nachlazení ledvin a pak ještě nějakou virózu se čtyřicítkama :-(. O těhu jsem se dozvěděla až potom, tak jsem měla strašný strach, jestli bude všechno ok, vybrala jsem totiž dvoje koňské antibiotika..prý to malému (malé) neuškodilo, tak snad jim můžu věřit. Hodně štěstí a hlavně klid ;-)! Ve 12. týdnu jsme měli 5,8 cm.

jéé, ahoj!
Přesně v tomto stádiu jsem se o svém mrňouskovi dověděla :-).. Ani jsem to netušila, doktorovi se zdála dost prokrvená děloha, tak mě poslal na ultrazvuk a tam mi sdělili, že jsem těhotná a sice v 9. týdnu.. Už prckovi tlouklo srdíčko a bylo to nádherné...i slzička ukápla :-). Léčila jsem se s nepravidelnou menstr., takže to byl docela šok. Prcek měl 1,86 cm (asi od hlavičky po kostrč, celkem pravděpodobně 3 cm). Za týden jdu na velký utz, tak se už strašně těším, jak jsme povyrostli :-D. Kopkáme pěkně už čtvrtý týden, takže asi dost :-).. papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka