hlásím se stále vcelku

07.04.2008

ahojky Tak dneska to jsem 40+2 a stále se nic neděje. Byla jsem v obchodě a naše "baba Niklová" (je to hrozná drbna tak proto jí tak říkáme) mě nejdříve seřvala :jawdrop: co taky ještě dělám :n: a pak mi řekla že prý už mi to břicho celkem klesá tak že by to mohlo už být. No tak se necháme překvapit. Trošku tomu snad pomůžu a půjdu odpoledne do sousední dědina (cca 3km) manželovi naproti do práce a domů se s ním svezu autem. :qu: :\x:

tak třeba jo prý je pohyb učinný ale stejně si myslím že to záleží na mimi a ne na nás :s: :s: :s:
jsem ráda že tě vidím :one:

dobré ránko :a: , neboj, však už se dočkáš, ani se nenaděješ a budeš mít miminko u sebe v náručí, byla jsem v podobné situaci, já přenášela 12 dní a pak mi porod stejně museli vyvolat, jinak bych tu moji odrobinku nosila v bříšku ještě teď :s: a vím jak se asi cítíš, už je to dlouhá doba co ten pupek před sebou vláčíš a už by jsis chtěla konečně od toho pupenda odpočinout, co? Ale neboj ještě pár dní a budeš mít klid :///: ;)

In reply to by Michalka

hm, ale stejně, když teď nad tím tak přemýšlím a vracím se zpět, tak pro mě bylo docela drsný, že jsem věděla přesný den a hodinu, kdy budu rodit, možná že bych byla radši aby to přišlo nečekaně, samovolně :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka