Ahojky :))

27.07.2011

Ahoj maminky a snažilky. Jsem tu pár minut nová, a moc se tu nevyznám, tak doufám,. že nepíšu někam špatně:) Dnes ráno jsem si dělala testík a vyšel pozitivní:) a druhý taky. Čárka nebyla uplně tmavá, spíš tak napůl. Šla jsem hned k doktorovi a doufala, že to půjde hned vidět. Ale bude ještě asi brzy, dr. nic neviděl. Mám přijít příští týden, to říkal, že by už něco mělo být vidět. ALE, řekl mi , že dle mých posl. měsíček, které byly 27.6. a cyklus mívám 28 dní, je to tak 4 týden a příští bude pátý, tak že by to mělo být vidět. Jak ale může vědět podle měsíčku v jakém jsem zhruba týdnu? Já myslím, že pokud to vyšlo napoprvé, tak mi to od oplodnění vychází asi na 3 týdny.. Jde to přeci na utz vidět až pět týdnu po ,,oplodnění,,?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Také tě tu vítám a potichounku gratuluji :€O: ... jinak má kamarádka je ve 4tt a také nešlo nic vidět, poslal jí na krev a až z krve poznal,že je těhotná - takže přští týden už dr. určitě něco uvidí :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj, děkuji, to jsem nevěděla, já jsem si právě říklala, jak to jako může vědět:)) říkal, že mám jenom zvětšenou dělohu a jinak zatím nic. Tak doufám, že tam ten váček příště už bude.. děkuji..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka