Debata: Po narozeni bude mit vlasky ci ne?

06.04.2008

Dobry vecer holky,
tak dneska me po obede me nejak zacalo bolet v podbrisku,manzel uz samozrejme,ze jedem,jedem,ja ze nikam nejedem,ze to jeste neni ono.Pak to preslo jak to prislo.No a pri tehle prilezitosti jsme zacali debatovat o tom,zda az se Adamek narodi bude mit vlasky a kolik a nebo treba nebude mit,az jsme to rozebirali asi hodinu :-) Zitra mame termin,tak uvidime jestli uz se nam ukaze a nebo ne,kazdopadne jak na tom byly vase miminecka? S vlaskama nebo bez? Ted jsem tady tuhle onehda vdela jedno miminecko a to melo vlasku straaaaaaaaaaaaaaasne moc.

Ahojky. Já se jen modlila aby naše malá neměla blonďatý vlásky, protože já i přítel jsme hnědovlasí :00: :s: Ale má černý háro (viz. fotogalerie), který jen roste :O V porodnici jsme byli nejvlasatější a naše doktorka ani nechtěla veřit, že jí je jen pár dnů... :e):

Většinou jsem viděla v porodnici děti s tmavými vlásky, méně blonďáčky. A spíše s méně vlásky. Vlasaté miminko jsem osobně neviděla, až na těchto stránkách. Moje děti byly obě po porodu tmavovlasé, dcera měla více vlásků a spíše vzadu, možná bych jí učesala i malý culíček. Ve dvou měsících oběma začaly vlásky postupně vypadávat. Syn byl téměř plešatý až do půl roku a tak jsem zvědavá na dceru - měla tři měsíce a vypadá to, že už začíná něco růst.

ahój ty si ještě celá :n: ? Já už hledala jestli si neporodila :c: No s těma vláskama ...představte si co jsem za matku. Když jsem se po dvou dnech rození probudila z narkózy tak první co mě zajímalo bylo jestli má malá vlásky :n: a měla. :///:

Vzadu měl vlásků víc a nahoře takové jemňoučké chmíříčko. V porodnici byli miminka, která měla hodně vlásků, ale byli většinou hnědovlasá mimča, blonďatá jich moc neměla.

Náš Adámek nějaké vlásky měl ale nebyla to žádná sláva ale teď už mu rostou a zase kámoška má holčičku ta byla děsně vlasatá ale teď jí vlásky vypadávají (má 3 měsíce)

Náš Adámek nějaké vlásky měl ale nebyla to žádná sláva ale teď už mu rostou a zase kámoška má holčičku ta byla děsně vlasatá ale teď jí vlásky vypadávají (má 3 měsíce)

taky mě to už napadlo. Já i manžel máme hodně vlasů, tak doufám, že bude naše mimi mít taky vlásků dost. Ale abysme se pa knedivili :) Taky už to máš za pár viť. Já v pátek, tak doufám, že to přijde dřív. :\x:

In reply to by Lusy

Ahojky,ja zitra a taky doufam,ze to pride driv :s: jsem uz silene nervozni,furt se pozoruju,v noci se furt kontroluju jestli mi nepraskla voda a maly si v klidu kope a dela jako ze o nicem nevi :-)

In reply to by Simik

už je od minulého týdne tak nějak divně. Tak pořád čekám jestli už něco přijde. Je to už strašně dlouhý. Na poslední kontrole mě dr vylekala - malá se moc nehýbala, tak jsem byla dvakrát na pásech a pak ještě na utz - měřili my průtok pupečníkem - jestli je vše O.K. a prý jo. Tak už bych nejradši porodila, abych s ujistila že je malá v pořádku :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky