Ahojky Děvčátka!!! Hezkou neděli Všem!!!

06.04.2008

Včerejší svatba, byla moc hezká, dokonce jsem byla hlavním aktérem při únosu nevěsty.... :) Když nevěsta házela svatební kytku, tak jsem se postavila do první řady a skočila jsem po ní.... :///: Tak jsem zvědavá, jestli se to vyplní....do roka a do dne!!!! Miláček si šel lehnout, bolí ho hlava..... :00: Mě přijde ve 14h. kamarádka, tak tu zatím budu s Vámi!!!!

In reply to by Danka

9 LET???? Tlač a moc!!! :s: ne kecám, já jsem si to málem celé zkazila, neb jsem manžela dráždila otázkama, jestli už má prstýnek a tak a on hrál jako, že se ženit nechce a tak... no a pak mě požádal o ruku pod hvězdnou noční oblohou na pláži v Huji na Novém Zélandu :h:

In reply to by Meg

..... :qu: Jak z Červené knihovny..... :) .... ;) To mě asi taková romantika nečeká, ale mě by ke spokojené a naplněné dušičce štěstím, stačilo jen ty tři slova "Vezmeš si mě"...... ;) Moc Ti gratuluji a přeji Vám hlavně štěstíčko!!!!

In reply to by terinka

Miláček Ti někam odjel, jo?? Já bych si nejradši lehla a taky koukala na TV, jenže mi přijde kamarádka tak budeme kecat, nějak na to ale nemám vůbec náladu..... :n: :? Jsem nějak mimo z té včerejší svatby.... :)

In reply to by Danka

Jojo odjel na soustredeni,tak budu par dni sama....teda ne sama mam Terezku v brisku,ktera o sobe dava vedet a taky pejska.Budu se divat na filmy mam jich dost.....No ja bych taky sla na svatbu.Byla jsem v zivote jen na jedne a to na nasi :)

In reply to by terinka

ta moje pořád ne a ne přijít.... :r: Pořád doufám, že to přijde!!! Bylo by krásné, kdyby nám svatební prstýnky přinesla Majdalénka.... :h: To je můj sen, tak jsem zvědavá, jestli se mi splní, jeden už se splnil a ted ještě tenhle.... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky