MALÁ ANKETKA O HUBNUTÍ

25.07.2011

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli ste některá z vás používala nějaký přípravky na hubnutí. Já jsem měsíc po porodu a jelikož nekojím, tak bych už chtěla se sebou něco dělat. Samozřejmě budu cvičit a nepřežírat se, ale chtěla bych vědět jestli některý přípravky, který propagujou vůbec pomáhají a nebo to je jen o tom se nepřejídat a cvičit. Jestli třeba funguje Alli atd.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já jsem o ledna začala držet dietu , jím 5x denně bez tuku a k tomu mám Aplefit - je na přírodní bázi s jablečným octem a vlákninou. během 2 měsíců jsem měla cca 8kg dole celkově mám 14kg dole :)

ahojky,já jsem zhubla s Alli na začátku 7kilo a mamka taky..je pravda,že u toho musíš jíst stejně zdravě a bez tuku,ale pomáhá to urychlit...jenže..tyhle tabletky odvádějí z těla důležité vitamíny a minerály (je to tam i napsáno,že si každýden musíš dát multivitamín,aby si je doplnila) a tím porušují imunitu tvého těla..za 4 roky jsem nebyla ani jednou nemocná a po dobrání Alli jsem měla 1x virozu a 2x antibiotika během 4měsíců...organismus na prd :( takže už bych právě z toho důvodu do toho nešla..na hubnutí pokud dodržuješ pravidla jsou orpavdu účinné,ale po zdravotní stránce nic moc..

za sebe musim rict ze se mi osvedcila pouze casta a pestra strava s trochou pohybu,
zkousela sem ali a za sebe muzu rict ze mi nepomohlo a jeste mi to delalo zle kvuli tlaku
delal mi dobre jeste caj ale spis na procisteni tetka beru cistou vlakninu a je mi fajn ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka