monitor dechu

22.07.2011

ahojky,chci se zeptat jaky mate monitor dechu a jak jste s nim spokojene? Mate nejake falesne poplachy? A jeste - neznate nekdo monitor dechu od Tommee Tippee?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, my monitor dechu zapůjčili v porodce je to babysance a zatím po 2,5 měsících-klepu na dřevo ani pípnutí.

Ahojky my měli Nanny a naprostá spokojenost :-) klapal jak hodinky :-) Až byla naše malá větší (kolem 13 měsíců) začala cestovat po celé postýlce (zpravidla se schoulila do některého z rohů) a to se nám pak několikrát uprostřed "hluboké" noci rozezněl :-) Tak jsem ho přestali používat, protože nás to zbytečně děsilo :-) Ale jinak doporučuji :-)

ahoj, my měli nanny a falešné poplachy byly zpočátku docela často. První hned tu noc, co jsem se vrátila z porodnice. Asi se zapoměl nadechnout, to se prý malým mimčům stává. Ale fakt je, že byl hodně malinkej - 2.500g, čím byl těžší, tím míň poplachů bylo. Ani když mi odcestoval na druhý konec postýlky, tak nic nehoukalo :00: Řeknu ti, je to docela šok, ten zvuk je fakt příšernej. Já byla po císaři, nemohla jsem se normálně zvednout z postele, strašně mě bolelo břicho a záda,ale jakmile to začalo řvát, vyskočila jsem z postele jak srnka :s: Každopádně pro klidný pocit maminky a pro lepší vyspání je to výborná věc :one:

Ahoj, máme Nanny, absolutní spokojenost, používali jsme ho do 1,5 roku dcery a pak, když nám třeba zvracela - pro klid duše. Planný poplach samozřejmě byl, ale to bylo, když byla malá hodně malá a zapomněla se nadýchnout, jak to miminka občas mívají při hlubokém spánku, pak už nic. Budem ho teď používat i na druhé mimi, které čekáme v říjnu.

ahojky my měli babysense a naprostá spokojenost-falešný poplach ani jednou :) Super byli i ty dvě desky-jednu jsem měla doma a jednu u našich a vždy jsem pak převážela jen tu krabičku,když jsme tam byli déle :) Měl ho až do cca 18 měsíců a fungoval bez problémů :) Ten co o něm píšeš neznám :)

ahojky ,tak my od narození používáme respinese a naprostá spokojenost , poplach ani jeden , ale co se mimín začal víc hýbat připínám až když usne a dávám ho trochu víc do boku :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to jo,ale když se pak začal otáčet,tak mu to s tím monitorem nešlo a nebo se mu při tom svezl na břicho,takže ho to tlačilo,řval a tak dál :) Proto ho pak raději sundala :)

Nanny a poplach jsem zažila jsem jednou a to asi díky tomu, že naše cestovatelka odcestovala úplně mimo... :)

my měli babysense, používali jsme ho do synkových 11 měsíců, falešný poplach jsme měli jen když jsem synka vzala z postýlky a zapomněl jsem ten monitor vypnout :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka