Ovulace

17.07.2011

Ahoj holky,jak doktor pozná jestli mam nebo nemam ovulaci,myslím tím dlouhodobě a kdy mi řekne výsledky?Zítra se chystam na vyvolávačku kvůli ms,už jsem zase 54.DC a furt nic tak chci vědět jestli mam vůbec ovulku nebo se snažíme zbytečně.Děkuji moc.

Ahoj holky,moc vám děkuji za odpovědi,byla jsem na té gyndě a doktor mi zjistil neprůchodnost vaječníků tak musím na laparoskopii,vůbec nevim co mě čeká,jak dlouho tam budu,mě to tak zaskočilo že jsem se na nic nezeptala.Dostala jsem vyvolávačku a až dostanu ms tak se mam přijít objednat.

Ahoj,
:*8*: to pozná jen v konkrétním cyklu podle UZ a možná ještě odběrem krve.
Dlouhodobě to můžeš sledovat ty sama pomocí poctivého měření BT ;) Mi se do toho taky moc nechtělo, ale přineslo to své ovoce! :||):

Ahojky,
mám úplně stejný problém. Bývala jsem i 60dc a ms nikde. Po vysazení antiko jsem jinak než s injekcí neodmenstruovala.
Po roce jsem si řekla, že to chce asi jiné řešení než jen chodit na injekce. Dostala jsem se do caru, kde hned první měsíc se mnou začali něco dělat a první měsíc jsem hned začala menstruovat sama od sebe :-) Paráda :-) Teď je to druhý měsíc, co tam chodíme a za 14 dní jdeme na iui, páč má přítel špatný spermiogram.
Jinak k tvému dotazu, jak to pozná, tak holky dole píšou správně, že z utz, většinou se chodí kolem 10.-11. dc a pak ti poví co dál.
Já jsem teda, než jsem začala chodi do caru, také chtěla vědět, jak na tom s ovulkou jsem. Nakoupila jsem ovu testíky a testila zhruba od 12dc. Byla jsem 25dc a ovu pořád nikde, už jsem si zoufala, ale dorazila přesně 30dc!!!! - prostě nevýhoda dlouhých cyklů... pak jsem si počkala na těhu testík, nic tam nebylo, tak jsem si zašla pro injekci - asi stejně, jako to děláš ty.
Teď už naštěstí chodíme do car a jsem ráda. Měla jsem to udělat už dávno :-(
Tak přeju hodně štěstí!!!

on ti to muze rict jedine podle utz a to pred ovu , ne po ni....
kdyby sis merila BT tak to taky poznas , podle teplot , jstli ovu probehla

Ahojky, dr by ti měl udělat ultrazvuk a podle něj ti říct jak jsi na tom. :)
A co příznaky ovulace? Nedávno jsem tady vkládala docela zajímavé odkazy jak ovulaci zjistit. :)
Přeji ať je vše v pořádku a dej vědět jak jsi dopadla u doktora. :a:

Mě dělal doktor folikulometrii..Myslím 12 DC... dělá se to utz a změří folikul a podle toho ti hned řekne jak dozrává... My sme se snažili 3 roky a měli jsme kde jaký vyšetření a ted čekáme dvojky :) hlavu vzhůru

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky