Ničitel prcek!!!!!!

21.07.2011

Caute holciny, zajimalo by me, jestli jsou vasi prcci taky takovy nicitele, jako je ten nas. Vycet toho, co znicil je doopravdy dlouhy. :00: Tak napr.: vyrval zaluzie z oken, rozbil termostat od klimatizace, vyrval na mem notasku klavesnici mezernik (takze se mi doopravdy dobre pise) a na DVD prehravaci dvirka. Na druhem PC zamackl tlacitko power, znicil mi dvoje (doopravdy drahe) sluchatka do MP3 prehravace, rozbil mobilni telefon a vrtulnik na dalkove ovladani..... Ale nejvice jsem obrecela znicenou pametovou kartu, na ktere byli asi tri mesice nezalohovane fotky a videa. :r: Mam za to, ze z nej temer nespustim oci, ale presto se vzdycky neceho zmocni. Co z toho kluka jednou vyroste????? :n: :s:

ahoj, tak děti nikdy nic takového nezníčili. Jsou věci ke kterym nemaj přístup a jsou věci na který maj přísný zákaz sahat :-)

In reply to by JaMiOn

Ahojky, no pockej pockej JaMiOnko!!!! Ja jsem tady jednou cetla, ze ti tvuj prcek neposeda pocmaral stenu. :-) :-) A jsem si jista, ze to byl tvuj blog, protoze si te docela dobre pamatuji jeste jak jsem prcka cekala. :-)

In reply to by miha

jj stěnu počmáral, ale nezničil žádné zařízení :-). O čemž je tady řeč. Taky toto udělal jen jednou :s: . Ale byla to moje chyba. Prostě jsem neuklidila fixu a on tak rád maloval :00:

In reply to by miha

aha, tak to jo. Takže počmáraná zeď lihovou fixou. To mě málem kleplo :s: . Jinak nic jiného nezničili. Mobil apod věci máme před nima schované ve výšce. DVD ani nic podobného nevlastníme, na notebook mají zakázáno sahat bez mého dozoru, na žaluzie taky. Co jsem ještě dala do výšky jsou kytky /Ondra rád vyhazoval hlínu/. Jinak nic jiného doma, co by mohli zlikvidovat nemáme :-). Geniální děti určitě nemám. U Ondry mi to dalo dost práce a pořád jsem ho musela mít na očích aby něco nedělal. Ale tím, že v jeho dosahu skoro nic neni, tak nebylo co níčit. Markétka si těchto věci vůbec nevšímá :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jsou věci, který prostě nikam neschováš......Viz ta naše spadená televize. Nebo mi třeba neustále dělá to, že se houpe na umyvadle :00: :spid: :00: , a to jaksi nikam jiman dát nejde, že ;-)

In reply to by Barče

tak to u nás se taky míjeli účinkem, ale já jsem byla nekompromisní. Prostě se nato sahat nebude a hotovo. Jinak bude sekec mazec. Párkrát dostali přes prdel nebo ruce a potom stačilo říct nesahat a byl klid. Za čas si těchto věcí ani nevšímali...já jsem v tomhle hodně tvrdá

In reply to by Barče

Ja si myslim, ze kolem dvou let je NEEEEE to NESMIS pro dite lakava vyzva, aby prozkoumalo a zjistilo, co se pod tim NE ukryva. je dite, ktere je vice zvydave a chce hodne objevovat a toho pak muzes rezat jako zito, ale bez vetsiho uspechu. Pochopit vyznam slova a ridit se tim, dokaze takove dite az kolem dvou a pul az tri let.
Tim netrvdim, ze by dite nemelo mit jasne dane hranice a nemeli bychom byt dusledni. Tim chci jenom rict, proc to jedno dite pochopi snaz, nez jine.

In reply to by miha

Jj chápu. Naše malá to chápe a ví moc dobře, co smí a co si nemůže dovolit, ale jak jsem tady psala. Je to prostě zvídavá, zvědavá holka (má být pokom, ono když se to nastřádalo za všechny generace, tak se není čemu divit ;-)), takže v mžiku zapomene že se to nesmí a jde to zkoumat znova......Ale třeba z aut má respekt a to vím, že stačí zavolat, ať stojí na kraji, že jede auto, tak to opravdu stojí, ani se nehne. Ale to je tak jediný, jinak nějaké zastav se, počkej na mě, nedělej to,... na to nereaguje.

Jani to je asi normálka. To je ten divný věk. }:) Danda je taky akční a pořád se někde sápe a něco vyvádí. Poslední dobou už se fakt nesmí nechat ani na minutu bez dozoru. Snažím se ho k drahým věcem vůbec nepouštět. Obývák, kde máme PC a LCD a aparuturu je bez dozoru TABU. Prostě ho zamykáme. A co by mohl zničit drahého máme schované tam, kam nemůže, jinak by to taky zničil. Občas si přistaví židli k mikovlnce, strká do ní věci a zapíná. Dnes třeba rychlovarnou konvici a hodiny. :00: Naštěstí nic nestihnul dotáhnout do konce, protože ho včas zarazím. Nadávání vůbec nepomáhá. Někdy mu dám na zadek a on to jde udělat znovu i když stojím u něj....

In reply to by mikoss

Asi jo. Sestra ma stejne starou holcicku a kam ji posadi, tak ji i najde. Je milionova. Ja se taky snazim, dat drahe veci co nejvys, nebo ho kdrahym vecem nepoustet, ale je to tezke, kdyz zijeme u tchanovcu a oni nikde nemaji dvere, vsude chteji mit zachovany svuj rad. S nicim, s nabydkem, vecma, stolem se tady nemuze hybat, nic si nemuzeme prispusobit tak, aby to bylo bezpecne pro prcka. Maji to tady tak hezky kaskadovite usporadane, ze si prcekklidne vyleze po "schudkach" az na skrine, na policky, na okna........ Hlidat ho, aby si neublizil je doopravdy fuska. Uz aby byl domecek hotovy a my bydleli ve svem.

In reply to by miha

Tak tvoje sestra má velké štěstí ha, ha :)
Tak v tom případě to máš obzvlášť těžké, když si ty věci nemůžete uspořádat podle sebe, aby to pro prcka bylo bezpečnější. My to uspořádané máme a i tak je to fuška. Nemáš to vůbec lehké s těmi tvými tchánovci, vždyť by se jim nic nestalo, kdyby to dočasně přemístili, stejně tam i pak budete chodit na návštěvy.... pak i z druhým zvědavým batolátkem....už jen pro ty děti by to mohli udělat.... :O

In reply to by mikoss

No, to taky koukám. my hodně jezdíme k našim a taky to tam museli uzpůsobit pro co nejbezpečnější pobyt dítěte. Dokonce i nechali udělat zábranu ke schodům, aby malá nespadla. Ale je fakt, že u tchýňky to taky nehrozí. Dokonce má na takové poličce u země šití s nůžkama a ani to nemůžeme přendat výš - no však tam taky moc nechodíme a když, tak na kratší dobu...

In reply to by Barče

Tchyne je doopravdy moc hodna zenska. Pro prcka by se rozdala a hodne nam pomohla. Jedina vec, ktera me mrzi je, ze s tchanem nejsou ochotni k jakekoliv zmene. Tchyne je hodne cistotna, porad chodi a utira po prckovi jeho tapaneacky. V obyvaku maji koberec, pry z praveho velblouda metr za 15tis a to toco ktere nastolo, kdyz jim tam prcek udelal louzicku, bylo desne. Tchyne prohlasila, ze si nepreje, aby ji prcek pri uceni na nocnik cural po kobercich. Kdyz jsem ji pozadala,jestli by tedy nemohla koberce po tu dobu, nez se prcek nauci na nocnik sundala, tak rekla ze ne, ze mu mame davat plenu a bez pleny ho nechavat jen venku. Jeji kluci se tak pry oba naucili curat. Takze mame hodne stizenou situaci. Prckovi davam slipecky a na slipecky plinku, aby kdyz se pocura citil vlhko, ale babicce tady nic neznicil. :-( Coz zatim vede jen k tomu, ze prcek cura na nocnik, jen kdyz ho tam posadim, sam si nerekne.

In reply to by miha

://: Lidi jsou různí jak tak koukám :n: Jak to máte z domečkem? Bude to bydlení u nich ještě na dlouho?
Jani ty jsi moc hodná a máš nervy ze železa! ;)
Ps: co doktor, už jsi tam byla? Doufám, že spokojenost. :)

Na seznamu nasi dcery jsou dva telefony - jeden rozbila, druhy utopila. Pak DVD prehravac, Poskrabana 2dny stara LCD televize (tatinek se mnou dalsich 14dnu nemluvil neb si na ni chudacek nasteril), zapatlana ctecka karet u PC od jahodove marmelady - trapad nejvezsi kdyz jsem to dala znamemu na oravu a on mi s usmevem vracel vycistene zpet se slovy at tam priste nepatlam jahodovou marmeladu :(...)
No mozna znicila jeste neco, ale to ted nejak neni v merku a zatim se na to neprislo...

In reply to by mikoss

Jo a asi 2mes na to (na to jsem uplne zapomela) pri sve bezne vztekaci hystericke scene svihla s ovladacem a ten prestal fungovat :) jezis ten byl nas.... Takze jsem musela vyplaznout 500 za novy...
Nastesti u toho tehdy byl takze ji tentokrat serezal on a svete div se, ona uz na ovladac ani nesahla od te doby...

In reply to by Barče

Holky, :-) kdyby LCD TV poskrabal nas prcek, tak by ho tatinek vratil do porodnice. A to i presto, ze dvouleta zarucni lhuta jiz uplynula. :-)
Nas prcek LCD TV nastesti zatim jenom jednou olizl a jednou potapal. :-)

In reply to by Barče

Holky, :-) kdyby LCD TV poskrabal nas prcek, tak by ho tatinek vratil do porodnice. A to i presto, ze dvouleta zarucni lhuta jiz uplynula. :-)
Nas prcek LCD TV nastesti zatim jenom jednou olizl a jednou potapal. :-)

In reply to by Barče

Kdyz on je hrozny detailista, ja si toho vubec nevsimla. Ale on jo jen co prijel v noci z prace. Ja ji nevidela, jak to poskrabala, ale pak jsem si toho vsimla po dukladnem pruzkumu taky.
No nejhorsi je, ze ona mu tam udelala jeste jeden skrabanec, ale to uz jsem ji nacapala tak dostala pres prdel :) A aspon vim cim to udelala. Kovovou stranou od flashky co na ni ma pohadky (nase telka umi z ni prehravat).

In reply to by dajdinka

Muj muz je taky takovy, prcek odlepil z jeho notasu malou nalepecku "intel duo" , ja jsem si toho vubec nevsimla, ale manezl jo a uplne kvuli te nalepce truchlil. Nekdy je jak malej "jarda". :-)

Ja maleho hlidam,takze zatim nic nerozbil.Jen si rad hraje s nabijeckou od telefonu a mym rucnim slehacem.Zatim je nerozbil ale ucim ho,ze si to muze pujcovat,ale opatrne,jinak hned beru a dam mu to az za nejaky cas.Pred par dny zacal praktikovat najizdeni autem odrazedlem proti zdi,mycce nebo troube(mame ho doma kdyz prsi).No ale to mu hned zatrhnu,prece si nenecham nicit veci :00:

In reply to by sachmeta

Ahojky, promin, ale jak bych slysela svoji tchyni: "me deti nikdy nic nevyvedli, asi prcka spatne hlidas, ja jsem klukum nikdy nemusela dat na zadek, nasi kluci se nikdy nevztekali"
Ja prcka samozrejme taky hlidam. Nikdy jsme nemeli zadny vetsi uraz nez jednu boulicku na hlave. Je to hodne zive dite, ktere porad vyzaduje pozornost a bez dozoru byt nemuze. Jenze nekdy mi prijde, ze mame doma malou chobotnici, co ma ruce vsude. V jednu chvilku stoji u me a za sekundu uz se skrabe na okno, skrin, komodu........ :-) To bych ho musela privazovat ke stolu, abych mela jistotu, ze nic neprovede.

In reply to by miha

Nechtela jsem to,at to vyzni tak,ze si prcka neuhlidas :n: :w: Marta je taky hodne akcni,to jsou vsechny deti v tomto veku.Taky zatim nemel zadny uraz kdyz jsem si ho hlidala ja,nastesti :c: Proste se snazim po ocku na nej porad divat a byt ve stejne mistnosti jako je on.Coz je nekdy docela problem,on jak uz si vsude dosahne a vsechno otevre tak kolikrat si jen tak z radosti probiha vsech 8 mistnosti (mame je tak zajimave propojene)tak beham za nim :dance: Holt to chce vsechno zabezpecit,i kdyz jsem cetla vys,ze vy k tomu nejlepsi podminky kdyz bydlite u tchanovců,nemate :|€|: .Ja musim byt taky o hodne vic na pozoru kdyz jsme treba u nekoho,taky nemaji uzpusobeny barak a pak muzou vzniknout docela nebezpecne situace (zasuvky,otevrene okno a k nemu pristrcena zidle,dvere kde si muze skripnout prsty ... vsak to znas sama :j) a to si pak proste nesednu a jen za nim beham tam nechod,to nedelej ...

U nás je to podobné.........Včera mi shodila na zem televizi :€h: , a to máme starej těžkej krám :help:

In reply to by miha

Ahoj. Naštěstí to na ni nespadlo. Ona mi tam leze už jakou dobu, nic na ni neplatí, domlouvání, řvaní, ani na zadek.........Včera se tak lekla a já jí samozřejmě ještě přidala, že už tam snad nepoleze. Jinak už fakt nevím jak na ni. :|€|: Ani televizi naštěstí nic není - to by taťka asi nepřežil ;) . Hodím sem foto....
http://www.mojetehotenstvi.cz/tohle-mi-vcera-provedla-ta-na-e-hodna-hol…

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka