co dnes k obědu?

21.07.2011

Co dnes vaříte? moc díky za inspiraci :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

dnes máme zapečenou krkovičku s cibulí a bramborem, zítra krůtí na paprice s rýží. A chtěla jsem ještě dělat kuřecí játra na víně s těstovinama, ale neměli játra. Na víkend mě napadly karboše s bramborem a nějaký těstoviny, možná s kuřecím na houbách.

Ahojky,
dnes máme uzenou polévku s drobením a šunkofleky. Zítra budu dělat kuřecí vývar s mušličkami a domácím vejcem a ptáčky s rýží a budeme to mít ještě v sobotu. :)

Holky, a zkoušely jste někdy řízky naruby?? Po tom se zase může utlouct ten můj.

Maso nachystáte klasicky jako na řízky, a obalíte ve strouhance a potom ve vajíčku. Na pánvičce osmahneme a dáme do hrnce, kde to proložite cibulí a slaninou (vysočinou, herkulesem, poličanem,...co dům dal ;-)) A zapečete v troubě. Luxusní mňamka :hu:

In reply to by Barče

O výkendu jsem vyzkoušela ty řízky naruby, a musím říct, že byli fakt dobrý a na druhý den ještě lepší. Díky moc za recept. Mňam :a:

Ahojky, dnesk ajsem dělala brokolicovou polévku a těstoviny s mletým masem a rajčatama :) Je to hrozná ňamka a manžel se po tom může utlouct ;)

Ahojky, tak my máme segedín s knedlíkem a když už jsem dělala knedlík, tak jsem udělala i nějaké ovocné :) a manža si k večeři přeje bramboráky, tak budu dělat ještě ty :///:

Ahojky :) , dnes to budou špagety s pikantní rajčatovou omáčkou. Protože mám doma hodně rajčat co potřebujou spotřebovat :-)

In reply to by Barče

muj chlap jezdi az tak mezi druhou a treti hod.dom takze jeste pak ho postavit ke sporaku by neklaplo :-) ale kdyz je doma tak taky neco malo sem tam udela :-))
Dneska mi neni dobre mam skazeny zaludek uz mesic a pul a beru leky.Kdyz je takhle hnusne tak je mi tezko :-( uvarim zeleninovou polivku a on jak prijede udelaji si s malou krupic.kasu :-)
papapa

In reply to by Jolajka

jé tak hranolky jsem neměla ani nepamatuji :-)
mám už měsíc a pul skažený žaludek a beru léky :-( a jak je venku takhle hnusně tak je mi furt těžko :-( ach jo.Tak i podle mého stavu musím vymíšlet obědy. :a:

Ahojky ,tak od včerejška mám rizoto, ale je ho jen jedna porce, tak budu vařit vývar -s uzeným kolenem a kroupama, trochu masa dám do polévky a zbytek bude k hlavnímu chodu - uzené koleno se špenátem a brambory.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak květák doma nemám a vtakovým hnusným počasí se mi nikam nechce :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka