dnešní info o nás

20.07.2011

ahojky tetičky,

tak včera jsem si vygruntovala barák, převlékla postele, vyprala prádlo, vyžehlila, setřela, vařila, dělala saláty, zalévala záhonky, běhala s prádlem na půdu a dolů. Odpoledne horká vana, večer znova ale co mě nejvíce překvapilo večer mi manžel povídá tak co myslíš že bychom teda toho lumpa popostrčili na toho 20. sexíkem. Myslíš že to zabere tak říkám no tvrdí to. On se totiž hrozně bál sexu kvůli tomu aby malému neublížil :D ale už je taky nedočkavý. Takže večer sexík. A v noci mě občas probudili bolesti bříška a tvrdnutí. Dnes jsem ráno jela na monitor a tam kontrakce k 90 sice jedna za těch 10 minut co jsem tam byla ale mě to stačí zatím. Když jsem přijela domů a šla na wc tak jsem zjistila že mi odešla hlenová zátka, břuch mi přes noc klesl snad ještě víc. Tak čekám co se z toho vyvrbí. Tak snad už se to rozjíždí. Tak se holky držte, holky termínový ať už to máte za sebou, maminky pohlaď te mimísky a doufám že další zpráva o nás už budu od holek že je Michaelek venku ale to se ještě uvidí je to náš malý šibálek. :h:

:h: :h: pilna, pracovita...a klistatko ne a ne se pustit, vid :c: :s: snad uz aspon v noci, ackoli uz je hodne hodin, takze asi prd dneska..bude to jindy, nu :n: :00: holt, ani provereny veci nekdy nezaberou, kazda jsme jina, rikam to furt... ;)

In reply to by Marsseilka

to máš pravdu no uvidíme doufám že bychom to mohli stihnout aspon do pondělka abych už nemusela do poradny.
hlavně mě už strašně vytáčí jak denně chodí 15 smsek jak jsme na tom. Jsme tu sami nervózní. Ještě že mám Vás a může se vám tu vypsat svěřit atd...

In reply to by Hellen123

To chapu, ze ty sms moc na psychice nepridaj :( kazdopadne, kdyz budes chtit, sama tem lidem das vedet, jak jste na tom, resp., az bude Michaelek na svete, ze ;) :h: tak nechapu, co plasi :? :00: ale vis, co..nic si z toho nedelej...tak neodpovidej, protoze to by clovek musel furt nez byt priplaclej na telefonu nehlede na to, ze to taky neco stoji... :00: :n: drz se, zlaticko :h: :kiss:

In reply to by Marsseilka

přesně tak stojí to prašulky a já budu chtít komunikovat se světem z porodnice takže bych pak nechtěla vidět ten účet :D No doufám že už brzy budu posílat sms že je na světě. :h: už jsem přemýšlela že vám zašlu druhé číslo které moc nepoužívám a tohle vypnu a budu mít u sebe to druhé tak uvidíme až mě to naštve ;) tak pošlu druhé čísílko a bude.

In reply to by Hellen123

jo jooo....o ucte Ti mohu vypravet...zrovna se to seslo v prelomu meho vyuctovani, takze minuly ucet byla darda a ted to bude to same...ale neresim, proste to bylo kvuli malemu, tak se to vstreba :h: :one: ale s tim druhym cislem to mas dobre..tak klido, budu kdyztak pripravena ;)

Teda zvládla jsi toho opravdu hodně. To by si zasloužilo odměnu "porodit mimíska". I když já bych ho někdy vrátila do bříška a trochu se v noci vyspala, ale co naplat, musím to nějak přežít ty naše věčné koliky a křeče, co nás trápí. Dnes jsem začala dávat nové kapičky s nadějí, že bude líp. Tak přeji brzký a rychlý porod miminka a hlavně ať jste v pořádku. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já Espumisan zkoušela, ale žádné zázraky se nekonaly. Teď zkouším Babycalm, cvičení, fenyklový čaj, pytlík s peckami, atd.... Je to prostě šílené ty střevní problémy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Primulko, moc děkujeme, určitě by jsi byla schopná ;) no já taky doufám ale uvidíme. Taky už se toho lumpíka našeho nemůžeme vůbec dočkat a asi protože to ví tak dělá drahoty. :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no zlatíčko to by nebylo špatné že by si radostí začala rodit taky :D to by bylo super a mohli bychom si volat z porodních sálů jak na tom jsme ;) držím palečky ať brzo jedete. A sms určitě pošlu však víš

no tak to je super :one: jen tak dál :one: sis teda dala s tím úklidem a se vším okolo :00: ale asi to fakt zabralo ;) no budu se těšit už na info z porodky :j) hlavně ať to máš brzo za sebou, což by sis určitě zasloužila za tohle čekání :-) tak tfuj tfuj a šup do porodky :-) držíme pěstičky ať se to do večera rozjede a máš mimise brzo u sebe :j)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka