co na bolavý žaludek?

19.07.2011

ahoj holky. Včera jsem měla snad po půl roce na oběd hranolky a pak jsem z nich zvracela. Vůbec mi nesedly. Celou noc jsem prolítala na WC. Křeče a bolesti v břiše mi povolily až po Algifenu a teď mám totálně prázdný žaludek a přemýšlím, co na snídani. Vůbec se mi nechce jíst, ale něco bych do sebe asi dostat měla

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, to jsi jenom zvracela nebo jsi měla i průjem? dost totiž řádí střevní chřipka. Je to taková nárazovka. Objeví se zničeho nic a stejně tak rychle i zmizí. Já jsem toto prožila minulý týden večer z úterý na středu. Celý den mi bylo fajn a když jsem si v 22hodin lehla začal mě bolet žaludek. Myslela jsem si že to mám z jídla. Tak asi po hodině přemlouvání jsem šla na wc a :sick: . Myslela jsem si, že to už bude dobrý. Tak jsem si šla zase lehnout a za 15minut jsem musela na velkou. Šla ze mě jen voda. Toto se opakovalo až do 3 do rána po 20min. intervalech :00: . Myslela jsem že se nedožiju rána. Bylo mi skutečně strašně zle. Kamarádka mi ráno doběhla pro černé uhlí. Bolel mě totiž pořád žaludek a i střeva. Měla jsem taky křeče. Musim říct že černé uhlí mi pomohlo a dokonce jsem si mohla dát i pyškoty a zapít je černým čajem. Uhlí jsem brala 3xdenně po 3 tabletách. Za 2dny už jsem byla fit :-)

In reply to by JaMiOn

měla jsem to samé co ty. Oběd byl pozdní (kolem 15hod) a zvracela jsem kolem 20hod. šly ven ty hranolky. A měla jsem i průjem. Nebo spíše jen vodu. Teď je mi líp, jen mám pořád ten žaludek bolavý, ale naštěstí už bez křečí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky