bolí mě pravý vaječník

14.07.2011

Ahojky holky od konce MS mě začal bolet vaječník Dr. mě to zkontroloval a nic tam neni ani cysta před týdnem jsem měla ovulaci a a zs mě to tam bolí spíše od MS nění to každý den ale třeba ob den nebo za 2dny nevim proč nevite?V době ovu jsem spala s manželem vlastně skoro každý den včera naposled a ani jsem nemohla sním spát mě ten styk bolel ani nevím proč přitom to bylo na misionáře.A dneska mě to tam zase bolí ten vaječník.Doufám,že jste mě rozuměli děkuji za odpověd.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Hele a nemůžeš mít nějakej srůstek? Moje známá měla nějaký srůst a nemohli pořád přijít na to, co jí bolí, až asi po 2 letech přišli na tohle. Ale ta to měla dlouhodobě a dalo by se říci pořád, jestli ti to začalo z ničeho nic, tak nevím... Měla jsi to už někdy předtím?

In reply to by ajinek

to jsem měla na levým vaječníku a zjistili mi to po porodu a hned vzali takže ho už nemám.Mám jen pravý vaječník a na utz to nepoznají?Já jen že jsem byla u Dr. na gyndě a dělal mi utz a říkal,že tam nic nemám.

a neprochladlas někde? mě takhle nerpavidelně pobolívaly když sjem nastudla a právě spíš v létě po koupání v ledovém rybníku.
zkus tuhle noc spát na zádech, přes břicho polštář a ještě se normálně přikrej, deka aspon část noci udrží ten polštář na místě. Jestli tě zítra ráno nic bolet nebude tak zopakuj ještě 2 noci a vyléčí se... je to prastraá babská rada...
:a:

ahoj, určitě je to vaječník? nemůže tě bolet močák? mě se to jeden čas taky stávalo a potom to tedy přešlo. Většinou se mi to stávalo když jse prochladla od nohou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka