Asi čekáme druhý mimčo :-)

15.07.2011

Předtím jsme si dávali pozor a nedávno poprvé ne, tak jsem zvědavá, jak to dopadne, snad dobře. Pořád si občas vzpomenu na předchozí dva potraty. Držte palečky :-) Já jsem chtěla mít druhý mimčo brzo, takže mám radost :-)

Tak to je skvělá zpráva.Moc gratuluji.Je super,pokud jste si to přáli a hned to vyšlo.Tak na sebe dávej hezky pozor těhulko.To to letí,ani tomu nemůžu uvěřit.Já jsem také chtěla dvoletou variantu,ale já bych to určitě nezvládla,takže máme nakonec tříletou.Na kočárek je super takovej ten skejtík pro druhýho špunta,ale to předbíhám.

ahojky moc gratuluju, ja mam holky 15m od sebe a je to celkem ok :) to vis, ze obcas je to na bednu, ale to i s jednim, tak se drz a at je vse ok, papa nada, nikolka a samantha

In reply to by Any

no nam to vychazelo na 16 m, ale ja rodila 36+2 :) to zvladnes uvidis, nejhorsi je to sestinedeli, nez si udelate nejakej rezim, to sem silela teda :( holky chodili spat na stridacku a ja padala na hubu, ale pak se srovnali a dneska uz je to ok a to ma nikolka 2 r a samantha 9 m a ted jak zacina bejt pohybliva, tak je to teprve parada, nikca ji vsechno ukazuje, a vsude ji strka v choditku :) no srnada je pozorovat

In reply to by samantha.co

jak na tom prcek tou dobou bude, je prece jen trochu urvanejsi a taky se snadno budi, no bude to asi mazec :-) Ale zase potom pozdeji to urcite bude vyhoda. Taky nevim, jak s kojenim. Jestli prcka do porodu odstavit anebo naopak si ponechat tvorbu mleka, abych ho mela hned po porodu pro dalsiho mimiska. To by se dalo ale zajistit i odsavackou.

In reply to by Any

Tak to je super, že to vyšlo takhle hezky hned :one: Držím pěsti :h: at je vše jak má!! Písni zprávičku jak se máte a musíme se konečně taky zase vidět! :a:

Držím pěsti, aby Ti to dopadlo, jak si přeješ!!!! A popravdě musím říct, že sama bych takhle za sebou mimča nechtěla. Měla bych pocit, že si jich tak moc neužiji. Mám holky od sebe skoro tři a půl roku a vyhovuje mi to. Starší už je samostatnější a je to i velká pomocnice:-)
Ale to netvrdím, že to nebudeš zvládat!!! Určitě to bude v pohodě:-))) To jen já bych do toho nešla....

In reply to by Jackie_

No, já jsem to takhle chtěla, aby byli věkově blízko, navíc jsem si dala dvouletou variantu rodičovské dovolené a chtěla jsem pro druhé mimčo tříletou tak, aby se to překrývalo a nebyla jsem doma např. dvakrát tři roky, takhle to je o něco finančně výhodnější. Jo, asi to bude fuška, ale na druhou stranu mám pocit, že teď už jsem taková pěkně "rozjetá" a kdyby to bylo pozdějc, musela bych se do toho znova dostávat. Takhle tu honičku budu možná mít dřív za sebou :-) Víc se bojím prvních dvanácti tejdnů, ale snad to bude OK.

In reply to by Any

Tak pokud jsi to takhle pěkně plánovala, je super, že se to povedlo!!!!:-)) Když jsou děti věkově blízko, pěkně si vyhrají a ani rodiče nepotřebují. Vidím to na dceři, když je se synovcem. Jsou od sebe jen 2 měsíce a fakt nás nepotřebují!
Dávej na sebe pozor a držím pěsti, aby bylo vše OK!!!

In reply to by Jackie_

že zejména s tím hraním to bude takhle lepší. Manžel má dceru z prvního manželství, máme ji ve střídavé péči a ta se právě doteďka moc neumí zabavit sama a hlavně pořád potřebuje bejt v něčí přítomnosti, i když by si člověk někdy potřeboval od nad míru živého dítěte odpočinout :-). Je jí 7,5 a vlastně donedávna byla jedináček a ti současní sourozenci jsou zatím mimča, takže s nimi si toho moc neužije :-) No a já jsem právě včera zjistila, že u Gynopevarilu píšou, že se nemá užívat zejména v 1. trimestru a já ho ty 3 dny užívala, mám totiž nějaký svědění a jsme na dovolené, tak jsem nemohla k doktorovi a leták jsem si přečetla až poté. Ale zase oni to píšou na všech lécích a i vloni mi doktoři dávali léky, na kterých se psalo, že se v těhu nesmí. Oni mě totiž po těch potratech hodně hlídali. Ale musím doufat, že vše bude ok.

Ahoj, to je skvělá zpráva! Přeju ti, aby jsi na testu našla 2 čárky! My chceme tak druhý, ale zatím se mi to zdá brzy. Tak mně překvapuje, že někomu ne:-) A nebojíš se, jak to budeš zvládat? Nechci tě strašit, hlavně, aby jsi donosila v pořádku! Držím palce! :a:

In reply to by Cesmína

Snad to budu zvládat, taky mám hodnou maminku, co pomůže, když budu potřebovat. Ni a jinak švagrová má děti takhle po sobě a je to v pohodě. Hlavně náš malej je docela šikovnej a zdá se, že bude brzo běhat. No a v nošení se chvilku budeme muset střídat :-) Dík za palce :-) Těhu test jsem ještě nedělala, ale bude to spíš taková doplňková záležitost, protože pochybnosti už vůbec nemám :-)

In reply to by Any

Já mám právě taky dvouletou mateřskou a děti chceme do těch dvou let, to je prý optimální, říkalo mi to hodně lidí. Já jsem na malou sama s manželem, příbuzenstvo nemám, nebo je moc daleko. Kdybych měla po ruce maminku, tak bych do toho šla asi taky dřív. Ale doufám, že to stihnu do těch 2 let, a druhou si chci dát taky na 3 roky, tak uvidíme :-)

Ať jsi v pohodě a zvládáš to!!! :€s€:

In reply to by Cesmína

Já jsem si vlastně taky říkala, že radši dřív, kdybych náhodou zas potratila, tak abych stihla mít nějakou pauzu a zkusila to znovu během tý dvouletý, jinak bych to musela vyřešit nějak s prckem. Já mám mamku kousek, akorát že máme v rodině nějak hodně miminek, takže se nestíhá otáčet :-D Už jsem objednaná k Dr. Moc se těším, až uvidím tu malou tečičku fazoličku :-) Jen nevím, kde nechám kočárek s Tomáškem, on, jak mu zmizím z dohledu, tak začne kvílet. Třeba bude zrovna spát :-) Asi ho vezmu dovnitř, ať se taky koukne na sourozence :-)

In reply to by Any

Přesně, jak říkáš... taky si řkám, kam s prckem, kdybychom náhodou nepočali do dvou let...ale nějak bychom to vyřešili. Ale tak doufám, že počnem. Držím ti aplce u Dr, Tomáška si asi budeš muset vzít s sebou. Ale oni tam na to asi budou zvyklí :one: A třeba ti ho sestřička pohlídá. Dej vdět, jaks dopadla. :a:

In reply to by Cesmína

jsem měla za to, že nestačí do dvou let počít, ale porodit nebo alespoň nastoupit na další MD, což je 6-8 týdnů před porodem, že. Samotné těhotenství nikoho po uplynutí dvouleté rodičovské zajímat nebude.V práci na personálním mi řekli, že bych jedině musela na min. 1 den skutečně nastoupit do práce a pak si vzít neschopenku, teda jako pokud by mi to nevyšlo a já nechtěla nechávat Tomáška v jeslích apod. Ale na to já žaludek nemám, abych jim tohle udělala. Jj. sestra od doktora je OK, záleží na prckovi, už se na každýho nesměje jako dřív :-) Budu informovat.

In reply to by Any

No s tou neschopenkou u druhýho těhotenství taky trochu řeším. Kamarádka to tak udělala, že šla z rodičáku hned na neschopenku a ani na ten jeden den do práce nemusela. Ale zase je asi fakt, aby ti drželi místo ty tři roky i po druhým těhotenství, tak asi na ten jeden den do práce člověk musí...ale zdá se mi to postavené na hlavu. Budu to muset zjistit.
Jak se cítíš a co mimís? Už jste byli u MUDr.?
:a:

In reply to by Cesmína

Určitě tě to rozněžnilo proto, že to bude :girl: Cejtim to v kostech stejně jako tehdy kluka :-) No fakt :-) Myslím, že to do jara zase hezky rychle uteče. Snad se mezitím prcek trošičku osamostatní, jak to jenom v roce a půl půjde :-)

In reply to by Any

Jaro už je za rohem, sice je to ještě 8 měsíců, ale uteče to rychle, je tam spousta svátků - tak například vánoce, a hned potom silvestr :!k: No a pak už budeš pomalu rodit :||):

In reply to by Any

Jo, tak moje řeč - bez epidurálu ani ránu :-D TeĎ už jen doufat, aby k tomu byl objektivní důvod, tedy abych byla ještě jednou těhotná. Zatím čekáme, malá ještě nechodí, tak snad už to bude coby dup...
Nejdůležitější jsou první 3 měísce. Potom až do 25. týdne, a nejlépe až do 37ho, a pak už je to v klidu. Teda až do porodu :-D
Drž se!

In reply to by Cesmína

U nás to taky chvilku vypadalo všelijak, manžel najednou měl pocit, že už další nechce, ale já jsem ho přesvědčila :-) No a nečekala jsem, až si to zas rozmyslí :-D No náš malej taky ještě nechodí, ale podle nábytku už jo a taky chvilku stál úplně sám, no, asi pět vteřin :-) Ani o tom nevěděl :-) Spíš mám obavy, jak na tom bude se svojí závislostí na mě v době, kdy se rozšíříme o jednu další osůbku. Teď si nejsem jistá, jestli se počítaj první tři měsíce od poslední menstruace nebo od doby předpokládaného oplodnění. V průkazce jsem měla týdny psané podle poslední menstruace a v porodnici mi pak řekli, že to počítala u mého gyn. špatně a najednou jsem byla o dva týdny méně :-)

In reply to by Jackie_

Je to hezkej pocit, taky mi to možná potom bude trošku líto, že to už bylo naposled :-) Švagrová má 3 děti a říkala, že mi závidí, že mám maličké miminko a že ona už tak malý mít nebude :-) Takže si to určitě užiju jak nejvíc to půjde :-) Snad se povede holčička. A když ne, tak budeme mít dva raubíře, no :-)

In reply to by Cesmína

Cítím se fajn, jen občas cejtim takovu velmi lehkou nevolnost nebo lehoulinký motání hlavy, např. dnes poránu mi moc nedělal dobře švestkovej koláč, asi moc kyselý poránu :-) Ale dala jsem si Bebe a bylo to ok. Taky mi v těhotenství nějak nedělá dobře delší jízda autem, ale to se zatím taky v plné míře neprojevilo. Myslím, že je to proto, že kojím a ty hormony se vlastně nevrátily tak zcela do původního stavu před prvním těhotenstvím, takže to teď není pro tělo taková změna. Anebo to ještě přijde :-) My jsme se vrátili v sobotu z dovolené, k Dr. jdu až za tejden, teď se u nich na klinice provádí rekonstrukce. No, jsem na to zvědavá, to už bude asi něco malinko vidět :-) Takový malý nic :-) Teda spíš něco :-) Tak dík za zájem :)

Já jsem taky rodila v Listopadu 2010 a další mimi bych chtěla až malýmu bude tak 1 rok a půl tak bysme začli :*O*: se snažílkovat :DDD Ale pokud tomu osud bude chcít jinak nebudu se bránit ....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

v podobě dvou čárek, ale vím to :-) Poznám to.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka