Od kolika roků/měsíců jste dali dítě do větší postele?

04.10.2010

Od kolika roků/měsíců jste dali dítě do větší postele?

Kliknutím vložíte smajlíky:

maly ma asi 14 dodelany pokojik(asi 22m)poprve sel spat odpoledne ale to sem tam byla s nim dokud neusl,pak asi jeste 2dny,pak sem ho dala spat i v noci ale to padal z postele,manzel to nezvladl a druhy den spal s nami v postylce,ale pak mel 2dny nocni a dala sem mu tam skrinku asi 1m nizkou at vidi,a spinkal :one: takze asi od 22m spi v posteli se zabranou ;)
jen se tetka budi na nocnik a to je boj :( doufam ze to brzy zkonci :a:

ahojky, tak náš malý budeš mít za chviličku čtyři roky a spí ještě v postýlce,sice bez bočnice,ale je pořád s náma,nedokážu si představit ,že by spal už se staršíma sourozencema,oni mají pokojíky dál od ložnice a malý se ještě vnoci budí,chce třeba přikrýt a tak,tak nechci aby je budil,ale už mu bude za chvíli malá,tak to budem muset nějak vymyslet.

Zdravíčko, jestliže se stále poohlížíte po někom, kdo vám udělá postel na míru, zkuste http://www.jacques.cz/. Tady jsem si nechával dělat postel já (nakonec jsme u nich objednala i skříně do ložnice) a jsem naprosto ohromena, jak bezvadné postele umí. :D Za sebe jednoznačně doporučuji – skvělé provedení!

Mamky můžu se zeptat jak to máte s usínáním ve velké posteli?
já mám 18ti měsíčního kloučka a neumím si představit dát ho do velké postele :-D
Utíkal by mi a ani náhodou by nespal....

jak to děláte vy?

první spal od 2let ve své posteli a tet druhý od 14měs spí v posteli v postýlce se budil každou pul hodku a v posteli spí krásně celou noc

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky