jak miminku zpříjemnit pobyt na bříšku? nelíbí se mu to

14.07.2011

Dobré ránko. jsou nám dva měsíce a dva týdny a vím, že bychom měli trénovat na bříšku. ale malému se to vůbec na bříšku nelíbí, za chvílí začne plakat a navíc nás trápí reflux takze kolikrát i delší dobu po papání blinká... teď navíc baští každou hodinu když nespí, asi spurtík...takže poloha na bříšku prostě nějak nejde praktikovat...ale asi bychomměli že? jak na něho? děkujiza vaše rady

Moje kočka to taky na bříšku nemá moc ráda (je podobně stará). Když byla menší, tak jsem si ji taky dávala na sebe, ale i to se jí pak moc nelíbilo. TAkže jsme ji na bříško moc často nedávala, tak 1-2 denně na minutku, což je málo. Ale je prý tak 5x denně aspoň na půl minuty.
Ale je zase pravda, že ji hodně nosím na tygříka, přičemž také posiluje. Vždy mi držela hlavičku tak do půl minut a pak řev. Teď ji zkouším dávat častěji a zničeho nic najednou drží i 1-2 minuty a na bříšku vydrží i přes 5.

Zpříjemnit? No leda mne napadá navnadit ji nějakou oblíbenou hračkou. Jinak nevím.

In reply to by Margitka

dekuju moc z odpoved, bud to vytrvale zokuset po kratkych intervalech jak rikas treba na pul minutky. kdyz ho necham dele tak taky řve. pořád mu povídám, že musíme posilovat aby nezakrňel a nějak to nechape :s: kolik je tvé berušce? já si myslím, že v tomhle věku by už s tou hlavičkou nemusel tak bojovat a měl by ji držet více. Jenže mi dával na bříško jenomobčas kvůli blinkání, ale musíme trénink zintenzivnit :-)

lehni si na záda a polož si ho na břicho koukejte na sebe, to se mu bude líbit určitě
stačí několikrát denně par minut když ho trápí blinkání

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky