Pomoc, opar u 13m synka

14.07.2011

Holky, pomoc... Kubickovi se dnes udelal opar na pusince a ma prujem :-( co mam delat? Prujem je urcite ze zubu, uz budou obe stolicky venku, ale co ten opar? A jsem cca 6.tt, kdyz ten opar chytnu muze se neco stat? Nikdo z rodiny na opary netrpime

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojík, naše malá má 14 měsíců a trpí na opary od 7-mi měsíců.. je to nezvyklé, já vím, ale bohužel je to tak.. určitě běž k dr. ale myslím, že ti nepomůže, ani nám nepomohla, byly jsme na všelijakých vyšetřeních, ale nic nenašli.. a to mi ta imunoložka říkala, že za svou 20-tiletou praxi neviděla tak malé miminko z oparem.. :( s oparem v těhu ti neporadím, ale myslím, že to není škodlivé, horší by byl opar v intimních partiích při porodu.. to bys nesměla rodit asi normálně..

Já opary trpím a jsem těhotná mám ho letos již po druhé, tvému miminku to nemůže ublížit tak se neboj, navíc pokud opary netrpíš, tak bys ho ani neměla dostat, ohledně syna stačí, když si zajdeš do lékarny tam ti poradí jakou mastičku asi bych hned nešla k lékaři, ale záleži na tobě!!!

Tak v prvni rade,bych radsi nez se tady ptat jela hned k doktorce a maleho logicky nelibej,nejez po nem,atd.deti to obcas maji.ted jsem si zadala na googlu opar u rocnich deti a vyjelo mi tisice odkazu

Ahoj, určitě zajděte k dr., řekne jakou mastičku pro malýho na opar, jaká je vhodná. Ty ho nepusinkuj, nesahej mu na opar, nepí a nejez po něm a bude to dobrý. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka