Jméno pro kluka...jsem zoufalá :-(

11.07.2011

Kočky poraďte jméno prosím.Už víme že to bude chlapec a přesto že zbývá ještě nejméně 20 týdnů do porodu,nápady jak jej pojmenujeme nula :€\€:
Chtěla bych neobvyklé jméno,jenže k příjmení Mašek se moc exotiky nehodí.Nemáte v okolí někoho se zvláštním,přitom hezkým jménem? Nebo nějaký odkaz na stránky? Co jsem zatím hledala našla jsem jen opravdu několik a to jsou opravdu jen první nápady,které jsem ještě neřekla ani chlapovi.Např. Simon,Timon (Timoni) Deniel,Jeremiaš,Izak,Nataniel....
Z českých přemýšlí chlap o Rostíkovi,ale já nevím :€\€:
Děkuju moc moc za jakoukoliv radu :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky :-) a co Mark ? Nám se strašně líbí a kdyby to byl kluk tak máme jasno jmenoval by se Mark Jamie , nebp Jamie Mark , ale máme druhou holčičku , takže jsme vymyslely Nataly Zaina :) a první holčička se jmenuje Nisha Dhanya

Chlapeckých jmen je příliš na mě taky málo!
Ale asi bych dala jméno Josífek po příteli,jsou taky hezká:Damián,Matyáš,Julián...Rosťa je také hezké...

Ahojky, my máme v rodině jméno Zachary, říkame mu Zaki, Zak, Zakoušek. Kdyby jsme ho v rodině neměli, dali by jsme ho našemu očekávanému mimi.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hele nechceš k nám :°: mému chlapovi říkáme Bruno mám synovce Alexe a syny Maxe a Erika a ted čekáme :°~°: takže vybírám jméno ale je to děs chlapovi se líbí Samuel tak nevím česká se mi moc nelíbí :)

In reply to by marcík007

Jééé,tak to je parádní! :D Chválím výběr a chci k vám! :D U nás byl Erik pro syna jasná volba ,ale čekáme holčičku :°*°: a tam to je už se jménem horší. Pořád se nějak nemůžem shodnout,což mě už začíná štvát , jsem už 31tt a už bych jí chtěla nějak řikat.. :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No koukám,že vkus máme skoro stejný :) Já mám prostě vysněnou holčičku- Emu ,ale přítel z toho jména není uplně odvázaný :( Teď do hry vstoupila ještě Alice ,což se nám líbí oboum,jenže ta Ema má u mě prostě víc plus,tak já nevím jak to rozlousknout.. :( Jinak k tomu jménu pro kloučka souhlasím,že Sam mi zní taky líp ,ale celkově jste vybrali pro kluky krásná jména! :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Když jsme se rozhodovali my: Rozárie nebo Maxhim - máme Rozárku a Maxíka snad časem ;)

já to chápu... vždycky jsem chtěla holčičku a mohla bych jich pojmenovat třeba deset... ale u kluka jsem prostě nevěděla... a tak mám rovnou dva :D - máme Kryštofa a Robina... jiná jména se nám prostě nelíbila a i na tyhle jsme přicházeli několik dlouhých týdnů :D

Ahoj, tak mě se dost líbí Daniel Mašek, to zní hezky. Pak i Rostík, Jan, možná, že i Péťa. Nikola Mašek.... no, to ani moc ne. Ty zvláštní jména mi k tomu moc nejdou. Máte času dost, tak vybírejte, je z čeho. :a:
k :€s€:

A co třeba Filip Mašek? To zní pěkně, Rostislav je taky moc pěkné...Z těch neobvyklých bych navrhovala Nikolaj nebo Gabriel..

Ahojda, tak já si myslím, že k vašemu příjmení by dobře šel Daniel (Daniel Mašek) nebo se tu v jiné diskusi řeší mužské jméno Nikola :-) Nikola Mašek, to taky není špatné :-) Ale ani klasika jako Vladimír, Ladislav, Josef, Karel, Jiří... Rostislav Mašek, jak o tom mluví tvůj partner, taky nezní vůbec špatně... Je to na vás :-)
Markéta s Marcelkou :k:

In reply to by vveronikaa

No vidíš na Štěpána jsme zapoměli...ale ty jmeniny :00: všichni jme narození prosinec ,leden i malý by měl být prosinec,pokud vydrží do termínu + vánoce a jmeniny jako by neměl.To už opravdu raději jméno které není v kalendáři.
Děkuju :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka