Holky nemusím přibírat příliš mnoho v těhu, že ne???

11.07.2011

Holky dneska kontrola u Dr. 23+0 tt , noo a prý jsem přibrala za 3 týdny málo jen 0,5 kg a mohla bych více přibrat. Mám nahoře 5 kg co myslíte je to normální, že???Nemusím se přece cpát, když nechci a nemám takové chutě jen proto abych hooodně přibrala, ne? Mimi je v pořádku no a já při prvním těhu přibrala 20 kg, takže v tomto měsíci jsem měla více jak dvakrát tolik kil při prvním dítku, no a teď už není tolik odpočinku jak máte dítko tak toho prostě za ten den člověk nalitá, tak proč by musel a měl nabírat více, že?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak já si myslim že doktorka by měla být naopak ráda :-). U prvního těhu jsem přibrala 18kg a u druhého 8kg. Doktorka mi ani u jednoho těhu nic neřekla. Důležité je, že prospívá miminko :-)

Ahoj,já u prvního a i druhého těhu přibrala jen 8kg a nikdo nic neříkal :) Hlavně že mimčo roste a daří se mu :)

GambrinkaX

ahoj to je uplne normalni ja kazdy mesic mela 0,5kg nahore a dr. rikala ze je to uplne optimalni :one: :a:

to se necpi, na dr. se vykasli, ona to pak za tebe hubnout nebude. Dulezite je, ze mas vyvazenou zivotospravu a to je nejdulezitejsi!!! Ja u prvniho pribrala 14 kg (syn byl 4,150 a 53 cm), u druheho 8 kilo a dcera byla 49 cm a 2,910.

ahojky tak ja přibrala u prvního 22kilo(malá 3590g)a u druheho 26kilo(malá4010g)a to moje váha před těhu byla 49kilo ted má malá 7 měsícu a ja mám už 52kilo..takže jsem vše shodila:))jen to břicho už se hold tak nezatáhne jako u prvního:D

Ajoj pokud mimis dobre roste tak bych se tim netrapila .. ja jsem chodila na kotrolu co 14dnu a to jsem prisla vzdycky s 1 kg navic tak me taky doktor strasil ze jestli to tak bude pokracovat tak se na konci tehu nehnu ale pritom jsem se nejak neprecpavala a do 5mesice jsem zvracela doted nechapu ..ale co jsem chtela rict je ze moje kamoska pred tehu mela 49kg svoji vahu a behem tehu nabrala opravdu jen vahu mimina plus nejaka voda tak cca 4,5kg vic ani tuk v 8 mesici mela brisko jak ja v 5 a melj se narodil zdravej, krasnej dneka ma dva rokya a ona je rada ze se nemusi morit v posilovne a shazovaz specky:))

proc by si mela pribirat vic?pokud nehubnes tak je vse ok a kazde tehu je orginalne individualni :one:
svagrova pribrala u 1(4,2kg)a2(3,3kg) tehu pouze 8kg a tetka 3(jeste neni znamo) a ma nahore asi 12kg :a:

já při prvním těhu přibrala 14,5kg a při druhém jen 6,5 kg a Matěj měl 3170g. Pokud máš nějakou "zásobu" tak přibereš míň,někdo kdo je hubený přibere zase víc - u každého je to individuální a pokud jste oba v pořádku,tak není co řešit :a:

Ja jsem taky tehotná podruhe, s prvnim synem jsem přibrala 12 kg, ted jsem 35 tt a přibrala jsem 5-6 kg. Takže klid, ono se to stejne ke konci rozjede nejvíc! :-)

Já myslím, že je vše v pořádku. Já přibrala teď v těhotenství pouhých 6 kg a 3650g měl mimísek. Kluk jako buk.... ;)

ahojky,já přibrala za celou dobu těhu šest kilo a malej měl 3490 g :) pokuď přímo nehladovíš,tak přibraná váha v těhotenství nemá na mimi vliv,tak se neboj.Když přibereš méně,tak je to lepší pro tebe :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka